Hogyan hagyjam abba a koplalást?
Figyelt kérdés
8 hónapja koplalok,mostmàr elértem a célom,800 kcalon élek,szeretném feljebb vinni viszont nem szeretném ha jojo effektus lenne a vége.Nyilván nem szeretnék egyszerre emelni,hetente 100 kcalra gondoltam,hogy annyival fogok többet enni,de félek,hogy visszahízom és tönkremegy az eddigi munkàm. Mit lehet tenni,hogy úgy tudjam megemelni a kalóriákat,hogy ne jöjjenek vissza a leadott kilók (vagy a kétszerese) valamint ne gyötörjön emiatt majd bűntudat? Nem azért emelek mert nem bírom már,vagy éhezek,mert jól lakok ennyivel,csak az egészségem féltem.2021. nov. 12. 17:05
1/13 A kérdező kommentje:
És azért fogalmaztam “koplalásnak”,mert sokan az 1000 alatti kalóriat,annak nevezik.
2021. nov. 12. 17:09
3/13 anonim válasza:
Ha pici lány vagy és sovány, akkor 800-900 kalória is elég, feltéve ha nem vagy éhes és jól is laksz. Szerintem tarthatod.
4/13 anonim válasza:
Miket és hogy eszel 800 kalóriát, leírás mi fér ebbe mikor hányszor eszel?
7/13 anonim válasza:
Legalább a kétszeresét kellene enned. Mi 800 kcal, egy közepes testű kutya napi energiaigénye? Nem fenntarható ilyen alacsony kalórián élni, érdemes inkább aktívabb életet élni, sportolni, rendesen enni, pihenni eleget stb.
8/13 A kérdező kommentje:
Most nézem,hogy rossz kategóriába tettem😂
változó,hogy mit eszek,bármit amit megkívanok,semmi nincs megvonva,mértékkel. Napi 3x kb
2021. nov. 12. 17:26
9/13 anonim válasza:
Sportolj és akkor ehetsz bűntudat nélkül
Ez ilyen egyszerű
10/13 anonim válasza:
Ha már családi kapcsolatok...
Engem bizony érdekelne, miféle szülő az, akinek a gyereke konkrétan épp éhen hal, és ő tojik rá, ill. észre sem veszi.
Persze, elsőre vonzónak tűnik a csok, régen is volt ilyen, akkor szocpolnak hívták. De ha már bevállalták érte a 3 gyereket, legalább annyira illene törődni vele, hogy néha ránézel, él-e még...A kérdező szüleinek ez sem sikerült.
Az elmeháborodott kommenteken már nem csodálkozom (kivétel minimális), rossz ötlet volt bezárni a Lipótot, most mind itt lóg a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!