Túl sovány vagyok? Ez már betegeknek számít? Én nem látom annyira soványnak magam. 17/L,153 cm,38 kg.
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem leszel hosszú életű, ha nem kérsz orvosi segítséget. A női szerveid leállnak, meddővé is válhatsz, de az a kisebbik baj, a nagyobb, hogy így meg fogsz halni.
2/6 anonim válasza:
Ha valami, akkor a Te súlyod nagyon nem normális.
Még a fejlődési szakaszban vagy, de ez így nagyon rosszul sülhet el...
3/6 qkker1 válasza:
Qrva gyorsan húzzál el pszichológushoz, igen súlyos testképzavarod van!
4/6 anonim válasza:
153 centis MODELLEKNEK IS kevés a 38 kg. Összeaszott lélegző emberi hulláknak tűnnének a címlapokon.
És most nyilván a genetikai okoktól elvonatkoztatok. Ha te már felteszed ezt a kérdést, akkor igen, beteg vagy.
5/6 anonim válasza:
Nem is értem. Az ilyen fiataloknak vak szülei vannak? Nem látják hogy néz ki a gyerek?
6/6 anonim válasza:
5-ös, eleve a szülők is okai lehetnek a gyerek megzakkanásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!