165 centi,39 kiló soványnak számít?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2021. júl. 25. 16:30
2/12 anonim válasza:
Erőteljesen sovány! Anyád orvoshoz akar vinni anorexia gyanújával, te meg tiltakozol ellene, hogy nem is vagy sovány? Pedig igaza van, és ha anorexiás vagy, ahhoz pszichológus vagy pszichiáter kell.
3/12 anonim válasza:
Nagyon durván sovány vagy! Szóval egyél, mert szarul néznek ki azok akik vaságyastúl nyomják a 39 kilót.
6/12 anonim válasza:
Kövéééér! Egy olyan 20-25 kilót kéne fogynod.
7/12 anonim válasza:
Igen nagyon sovány vagy ehhez a magassághoz. Így nem leszel egészséges.
8/12 anonim válasza:
Az, hogy valaki vekony, nem jelenti azt hogy anorexias. En is eleg vekony vagyok, pedig eszek rendesen, es kivizsgalason is voltam, semmi bajom. Csak egyszeruen nehezen hizok
9/12 anonim válasza:
"Az, hogy valaki vekony, nem jelenti azt hogy anorexias."
Igen, olyan 18-20 BMI index között lehet, én is ilyen vagyok, eszek rendesen de vékony/sovány vagyok, de az alig 14-es BMI index erősen beteges, és főleg, hogy még kérdezi is, hogy sovány-e. Egyértelműen testképzavara van.
10/12 anonim válasza:
Ha nem hízol legalább 15 kilót, kihullik a hajad, teljesen elgyengülsz, vitaminhiányos leszel, életveszélybe kerülsz! Kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!