Soványnak számít, ha egy 16 éves lány 174 cm és 58 kiló?
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 16:56
2/12 anonim válasza:
Nekem kórosan soványnak számítok
172cm 48kg-mal...
Neked jók az arányok!☺
17/L
4/12 anonim válasza:
Igen, sovány vagy, és ebből adódóan fejletlen is. Kívül, belül. Most fejlődnének ki azok a szerveid, amik egy nőnek kell legyenek, aki anya szeretne lenni. Előbb utóbb. Te ezt rizikózod..
5/12 anonim válasza:
Csak vékony.Szerintem ennyi idősen teljesen jó.
6/12 anonim válasza:
Nem látlak, de csak a számok alapján rendben lehetsz. Nyilván vékonyabb vagy, de semmi vész, hacsak nem extrém esetről van szó, a szokásosnál több izommal és bitang kevés zsírral, de ezt csak a teljesség kedvéért írom.
7/12 anonim válasza:
Szerintem pont idealis a testsulyod.
8/12 anonim válasza:
3-as vagyok nem tudom miért lettem lepontozva?!
Sokan csak okoskodtok aztan el se tudjatok képzelni hogy nez ki a kérdező. De aki 60 kiló alatt van az anorexiás. Idióták. Kérdező nyugi rendben vagy.
9/12 anonim válasza:
nem sovány, normális
bár csontozattól, izomtömegtől is, meg persze az eloszlástól is
10/12 Meridian74 válasza:
Sztem ez a sovány és a csontkollekció határán mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!