Hány kilótól számít egy kb.160 centis lány betegesen soványnak?
Figyelt kérdés
162 cm vagyok és 45 kg. Ha zabálós hetem van akkor vagyok 50 is, ha meg elkap a cifraf0sás akkor 43. (volt már rá példa, azért tudom). A BMI szerint így is alultáplált vagyok, pedig többet eszek, mint bármelyik barátnőm. Hallottam már olyanról hogy 1 anorexiás csaj 35 kg volt és 170 cm. Az azért durva. Akkor hány kilóra fogy egy alacsonyabb anorexiás csaj? 25? Nem készülök csontsoványra fogyni, csak érdekel.2013. szept. 20. 13:48
1/10 anonim válasza:
Ne csak a BMI-t nézd, hanem a testzsírt is. Nem mindegy, hogy valaki milyen alkat, pl. madárcsontú vagy zömök, vaskos csontú. Szerintem ezzel a magassággal 45 alatt már biztosan túl sovány valaki, ami kihathat negatívan az egészségére. Az, hogy többet eszel a barátnőidnél, nem biztos, hogy számít, ha neked más az anyagcseréd, lehet pl. hogy egyszerűen a te szervezeted gyorsabban dolgozza fel a dolgokat. Nézd a jó oldalát, így legalább fogyis diétát nem kell tartanod. ;)
2/10 anonim válasza:
Én anorexia alatt 32kg-ig mentem le-168cm
3/10 A kérdező kommentje:
Az durva....annyi kb.10 evesen voltam...
2013. szept. 21. 09:21
4/10 anonim válasza:
Szerintem a magasságodhoz a 40 kiló az jó. 35 körül már elgondolkodnék, hogy valami nem okés.
5/10 anonim válasza:
Én 161 cm, és jelenleg 50,5 kg vagyok! Gyűlölöm magam, egy gusztustalan disznó vagyok. Régen 36 kilogramm voltam ugyanehhez a magassághoz. Akkor mindenki anorexiásnak csúfolt, de nem tudták, hogy van valami bajom. Most meg "pont jó" vagyok. Fel tudnék robbanni, amikor ezt mondják... "Végre híztál kicsit", "tök jó nőies lettél". A nőiesség egyet jelent a dagadtsággal, gyűlölöm!
6/10 anonim válasza:
utolsó,ezt ismerem, és gyűlölöm. "pont jó vagy" uuuuuu:@
7/10 anonim válasza:
Mielőtt valaki kövérnek, vagy soványnak érzi magát, nézze meg a BMI-t!! Abból kiderül, hogy 36 kg a 160 cm-hez valóban kevés, de 50 kg már jó! Ennyi.
8/10 anonim válasza:
Tegnap vettem kaját magamnak, és egy fiúismerősöm ott volt. Azt kérdezte, te szoktál enni??? Tudom, hogy nem is vagyok vékony, hogy indokolt legyen a kérdése, de annyira jól esett. :) Én azt szeretném, ha hátborzongatóan, ijesztően soványnak, gusztustalanul csontosnak neveznének.
9/10 anonim válasza:
Én 150 cm 25 kg vagyok/anorexiás csajszi
10/10 anonim válasza:
Én 169 cm / 31 kg voltam...
Lányoknál azt mondják, hogy testmagasság -110, azaz Neked kb. 52 kg körül kellene lenned ideálisan...Most sovány vagy...Szerintem kb. 40 kg alatt már kifejezetten anorexiásnak számítanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!