Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány kilótól számít egy...

Hány kilótól számít egy kb.160 centis lány betegesen soványnak?

Figyelt kérdés
162 cm vagyok és 45 kg. Ha zabálós hetem van akkor vagyok 50 is, ha meg elkap a cifraf0sás akkor 43. (volt már rá példa, azért tudom). A BMI szerint így is alultáplált vagyok, pedig többet eszek, mint bármelyik barátnőm. Hallottam már olyanról hogy 1 anorexiás csaj 35 kg volt és 170 cm. Az azért durva. Akkor hány kilóra fogy egy alacsonyabb anorexiás csaj? 25? Nem készülök csontsoványra fogyni, csak érdekel.

2013. szept. 20. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne csak a BMI-t nézd, hanem a testzsírt is. Nem mindegy, hogy valaki milyen alkat, pl. madárcsontú vagy zömök, vaskos csontú. Szerintem ezzel a magassággal 45 alatt már biztosan túl sovány valaki, ami kihathat negatívan az egészségére. Az, hogy többet eszel a barátnőidnél, nem biztos, hogy számít, ha neked más az anyagcseréd, lehet pl. hogy egyszerűen a te szervezeted gyorsabban dolgozza fel a dolgokat. Nézd a jó oldalát, így legalább fogyis diétát nem kell tartanod. ;)
2013. szept. 20. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Én anorexia alatt 32kg-ig mentem le-168cm
2013. szept. 20. 22:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Az durva....annyi kb.10 evesen voltam...
2013. szept. 21. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a magasságodhoz a 40 kiló az jó. 35 körül már elgondolkodnék, hogy valami nem okés.
2013. szept. 21. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Én 161 cm, és jelenleg 50,5 kg vagyok! Gyűlölöm magam, egy gusztustalan disznó vagyok. Régen 36 kilogramm voltam ugyanehhez a magassághoz. Akkor mindenki anorexiásnak csúfolt, de nem tudták, hogy van valami bajom. Most meg "pont jó" vagyok. Fel tudnék robbanni, amikor ezt mondják... "Végre híztál kicsit", "tök jó nőies lettél". A nőiesség egyet jelent a dagadtsággal, gyűlölöm!
2013. szept. 23. 00:26
 6/10 anonim válasza:
utolsó,ezt ismerem, és gyűlölöm. "pont jó vagy" uuuuuu:@
2013. szept. 27. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt valaki kövérnek, vagy soványnak érzi magát, nézze meg a BMI-t!! Abból kiderül, hogy 36 kg a 160 cm-hez valóban kevés, de 50 kg már jó! Ennyi.
2013. szept. 27. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Tegnap vettem kaját magamnak, és egy fiúismerősöm ott volt. Azt kérdezte, te szoktál enni??? Tudom, hogy nem is vagyok vékony, hogy indokolt legyen a kérdése, de annyira jól esett. :) Én azt szeretném, ha hátborzongatóan, ijesztően soványnak, gusztustalanul csontosnak neveznének.
2013. szept. 28. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 150 cm 25 kg vagyok/anorexiás csajszi
2013. dec. 4. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 169 cm / 31 kg voltam...

Lányoknál azt mondják, hogy testmagasság -110, azaz Neked kb. 52 kg körül kellene lenned ideálisan...Most sovány vagy...Szerintem kb. 40 kg alatt már kifejezetten anorexiásnak számítanál.

2013. dec. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!