5 napig rengeteget ettem, mennyit hízhatok ezáltal hirtelen?
Evészavarból gyógyulok, fokozatosan növeltem a kalória bevitelem de 5. napja, hogy nem tudom kontrollálni az evésem, ebbe az 5 napba rengeteget ettem. Mindenféle egészségtelen dolggal együtt. Több tábla csokikat. Meg minden süti stb.
Hús, chips, krumpli, rizs
Tehát mennyi mehetett fel ezálltal az 5 (ha nem több) nap alatt?
Saját példát tudok mondani. A férjem karácsonykor kimaxolta az egészségtelen életmódot. Evett-aludt-evett-aludt egy hétig. Mint egy csecsemő. Feljött rá 6 kg.
(Normál esetben 82 kg, kemény fizikai munkás, egészséges testtel)
Viszont amikor észrevette, újabb egy hétig esténként elment futni, minden sarkon 20 fekvőtámasszal, és egy hét alatt le is ment neki.
Semmi gond, természetes, hogy binge-elsz, hiszen éheztetted magad.
Nekem az extrém éhség időszaka alatt napi 7000 kcal volt a minimum. Már rosszul voltam, de még akartam enni. Elmúlt kb 1-1,5 hét alatt, és nem lettem bálna.
35-ről indultam, és mióta teljesen gyógyult vagyok, 54-56-nál nem vagyok több. Normálisan eszem, elmúlt az extrém éhség, a gyomorfájdalmak, minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!