Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 5 napig rengeteget ettem,...

5 napig rengeteget ettem, mennyit hízhatok ezáltal hirtelen?

Figyelt kérdés

Evészavarból gyógyulok, fokozatosan növeltem a kalória bevitelem de 5. napja, hogy nem tudom kontrollálni az evésem, ebbe az 5 napba rengeteget ettem. Mindenféle egészségtelen dolggal együtt. Több tábla csokikat. Meg minden süti stb.

Hús, chips, krumpli, rizs

Tehát mennyi mehetett fel ezálltal az 5 (ha nem több) nap alatt?

2021. okt. 2. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Mennyivel ettél többet naponta? Mondjuk úgy 1000 kcal-val a normáltól? Ha igen, akkor 5 nap alatt összesen 5000 kcal pluszba kerültél. 1 kg zsír az úgy 6-7000 kcal. Szóval mondjuk úgy 750 gramm plusz jöhetett fel rád. De ez csak akkor van így, ha ilyen gyorsan be tudja építeni a szervezeted a plusz kalóriákat. Én ha hirtelen elkezdek keveset enni (diéta) vagy ha hirtelen elkezdek többet enni (tömegnövelés), akkor 2 hét kell, mire elkezd változni a testsúlyom, addig semmi sem történik. Legalábbis a mérleg szerint.
2021. okt. 2. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Talán van már 2000 is:((
2021. okt. 2. 13:00
 3/6 A kérdező kommentje:
a normáltól
2021. okt. 2. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Saját példát tudok mondani. A férjem karácsonykor kimaxolta az egészségtelen életmódot. Evett-aludt-evett-aludt egy hétig. Mint egy csecsemő. Feljött rá 6 kg.

(Normál esetben 82 kg, kemény fizikai munkás, egészséges testtel)

Viszont amikor észrevette, újabb egy hétig esténként elment futni, minden sarkon 20 fekvőtámasszal, és egy hét alatt le is ment neki.

2021. okt. 2. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
#4: Heti 1-1,5 kilogrammnál több zsír nem lehet leadni. Így valószínűleg víz lehetett a férjeden. Vagy leadott egy csomó izmot. A szénhidrátoknak, főleg a cukornak van egy vízmegkötő hatása, lehet hogy ezek csináltak ekkora testtömeg ingadozást. Ha csak visszatért volna a normál étkezésre, már azzal visszament volna a súlya, mert neki nem fogyás kellett, hanem csak ki kellett engedni a megkötött vizet a testéből. Van, aki erre fogékony, van akinek meg sem mozdul a mérleg nyelve egy átzabált hét után.
2021. okt. 2. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond, természetes, hogy binge-elsz, hiszen éheztetted magad.

Nekem az extrém éhség időszaka alatt napi 7000 kcal volt a minimum. Már rosszul voltam, de még akartam enni. Elmúlt kb 1-1,5 hét alatt, és nem lettem bálna.

35-ről indultam, és mióta teljesen gyógyult vagyok, 54-56-nál nem vagyok több. Normálisan eszem, elmúlt az extrém éhség, a gyomorfájdalmak, minden.

2021. okt. 5. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!