Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Magunktól lehet életmódot...

Magunktól lehet életmódot váltani? Hogyan kell neki kezdeni segítség nélkül?

Figyelt kérdés
Írtam pár e-mailt személyi edzőknek, viszont 10 ezer ft-os órabérben dolgoznak. Sajnos a fizetésemből nem futja. De őszintén, nem vagyok akkora bajban, nem vagyok kövér. Kb 6-7 kg feleslegem van. Ezt szeretném leadni. Nem igazán tudom mit kellene ennem, édességet nem eszem, semmi extra hizlaló kaját.. csak vizet iszok, abból is napi 3 litert. Letöltöttem egy kalóriaszámláló appot, 1600 kalóriára állítottam be, a makróim is jók szerintem. De tényleg nem tudom mit egyek. Az edzéssel is bajban vagyok, mert a cardiot próbáltam, de nekem ezek az ugrabukra gyakorlatok..szóval 2 percig birom, nem nekem való. Vettem egy fitnesz karkötőt, meg egy mérleget, amik a mi fit apphoz csatlakoznak. Tehát ha találok egy nekem való edzést, akkor követni tudom mennyi kalóriát égetek el. A kalóriadeficitről mit kell tudni? Meg egyáltalán mennyit érdemes elégetni? Azt vissza kell enni? Vagy akkor vagy kalóriadeficitben?
2021. szept. 30. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Az oldalán rengeteg hasznos infó van, azt nem tudom, hogy milyen áron dolgozik.

2021. szept. 30. 19:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem.

[link]

2021. szept. 30. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!