14 évesen el lehet menni magunktól is az orvoshoz?
12 vagyok, szombatom ugráltam és valami reccsent a térdemben, teljes mozgás tartományban tudom mozgatni a lábam de egyszerűen fáj, mostanában kevésbé de enyhén megvan dagadva, guggolni letudok már támasz nélkül is de felállni nagyon fájdalmas, illetve a futás is fáj, a séta már nem annyira de néha csak úgy összecsuklik a térdem.
Anyámékat ez hidegen hagyja de ezt volt múltkor is amikor a kezem tört el, nem akartak bevinni, mivel csak "elestem" aztán sing- és orsócsont törés. Én ahogy szétnéztem az interneten ínszalag szakadásra,húzódásra gyanakszom de mindenképpen megakarom nézetni orvossal mivel nincsen kedvem esetleges rossz következményeket átélni, esetleg ajánlana valami kenőcsöt vagy gyógyszert vagy akármit amivel enyhíthetem a fájdalmat és nyugodtan tudnék guggolni és futni (mivel ezek fájdalmas mozdulatok)
Hogyne mehetne el a haziorvoshoz, masodik. 12 eves, az 6. osztalyos. Elmehet egyedul.
Amugy lehet hogy azert enm erdekli a szuleit, mert egy logos gyerekrol van szo - ha nem igy van, nyilvan nem kell magadra venni, kerdezo.
Siman csak megeroltetted. Tegyel ra langyos vizes borogatast ejszakara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!