Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Eletmodvaltashoz mit hogyan...

Eletmodvaltashoz mit hogyan kell csinalni?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok 160 cm 60 kg. 10 kgot szeretnek fogyni utana pedig azt tartani, eletem vegeig egeszsegesen etkezni es edzeni. Az a baj hogy nem igazan jovok ki a fizetesembol hogy vegyek sulyzokat vagy szalagot igy olyan edzeseket szeretnek ami teljes szazalekban eszkoz nelkul vegezheto. Tudtok ilyet? A masik meg az hogy mit egyek? Ezt is szeretnem a legolcsobban kihozni illetve a masik fontos hogy csomagolasmentes legyen. Vettem mar eritritet es olivaolajat azt szeretnem tudni hogy a tobbit hogy valtsam ki, a kenyeret is szeretnem lecserelni (az abonett be van csonagolva az a baj vele szoval az nem jo) tehat mi az amit enni kell es mennyit. Letoltottem a yaziot, de nem ertem hogy hogy irjam be amiket megettem, beirom hogy zsomle, de kiad parat az egyik 100 kaloria a masik 40, nem mindegy… Vagy ha van egy kefir es csak egy kanallal eszek azt hogy irom be? Stb stb.
2021. szept. 2. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Na, a legköltséghatékonyabb módszer az if azaz az időszakos böjt. Ajánlom ezt az oldalt minden le van írva, nem húznàm itt az időt a magyarázattal: [link] az összes cikket ajánlom, nagyon sokat segítenek. Aztán lépj be a facebook csoportban, látni fogod az eredményeket. Én nagyon egyszerűen korlátozások nélkül! tudom tartani a súlyomat. Mi kell még hozzá? Kalóriadeficit. A Yazio tökéletes. A zsömle esetében mindig mérd le, aztán pár nap elteltevel már be fogod tudni lőni a súlyát és az alapján kell kalóriát számolni. Én ajánlom hogy mindig a legmagasabb kcal/100g értékűr válaszd, akkor tuti nem kerülsz +-ba. A lényeg hogy kevesebb kalóriát kell bevinned mint amennyit elégetsz. Ha beírod hogy napi kcal kalkulátor ki fogja dobni és látni fogod a számot. A kanál kefirt is mérni kell szvl egy konyhamérleg must have. Egyébként az elején ha sikeres akar lenni az ember tényleg méregetni kell és mindent!!!! beírni yazioba különben könnyű elcsuszni rajta. A cikkek után tisztább lesz minden, sok sikert!! (ha van bármi kérdésed írj privátot nyugodtan) 19/l
2021. szept. 3. 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2021. szept. 3. 01:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!