Mit tartalmaz az infúzió?
Elég komoly ragyákkal illetve általánosan durva arcbőrrel rendelkezem, főleg a homlokomon. Érintésre is durva és olyan mintha rengeteg kis apró dudor vagy pattanás lenne rajt.
Nemrég viszont volt egy műtétem, előtte kaptam 1 utána pedig 2 flakon infúziót.
Tudom, hogy nagyrészt sós oldat egy sima, de tartalmazhat valami pluszt?
Azért lennék kíváncsi rá mert műtét után szinte kisimult az arcom. 3 napig voltam kórházba sokat nem ettem. Itthon már sok krémet, módszert kipróbáltam, változást nem v csak alig tapasztaltam.
Sok táplálék kiegészítőt próbáltam már, ilyenkor valamit javult a helyzet. Nem táplálkozom változatosan vagy egészségesen, gyanítom ez a fő gond.
Lehet, hogy sóhiányos vagyok? Van ilyen?
Valószínűleg nem sóhiány miatt, magyar étrend kb 4-5x több sót tartalmaz, mint kellene.. Nem csak sós víz van benne, lehet fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, akár antibiotikumot is kaphattál, ami levitte az arcodról a problémát. Sőt észrevehetted, hogy valamikor nem kis műanyag zacskók vannak, hanem pl üvegek, akkor azokban szokás szerint lórúgásnyi adag van.
Érdemes lenne elmenned bőrgyógyászhoz, ott elmondani, hogy mivel próbálkoztál és a kórházas eseted is. Akkor az orvos tud diagnoztizálni és felírni azt ami kell.
A sóhiány abszolút kizárt, egy mai ember a sószükséglet sokszorosát viszi be egy nap.
"3 napig voltam kórházban, sokat nem ettem." - Az is lehet, hogy ez a kulcs, lehet, hogy otthon olyat eszel, amire allergiás/érzékeny vagy és a bőrödön jön ki.
Ugyanígy jártam én is, évek óta nem volt ilyen gyönyörű a bőröm…
Én is isolyte-ot kaptam, meg gyulladáscsökkentőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!