Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Óvári sertést csináltam ma...

Óvári sertést csináltam ma ebédre kb 35 percig sütöttem sütőben nagyon omlós és puha lett, de van ahol kicsit rózsaszínes a színe a húsnak...szerintem tuti megsült nem vagyok gyakorlott karaj ügyben szerintetek okés lett ?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

En egy oraig sutom folia alatt az ujjnyi vastag diszno szeleteket, majd fel orat anelkul, plusz zsirt alarakva, 5-10 percenkent forgatva, locsolgatva.

Ha rozsaszin, akkor nincs atsulve (vagy rosszul latod), ha pedig omlos puha, akkor at van. Valahol hiba van akozott amit latsz, es amit izlelsz.

2021. jún. 30. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy karajszelet 35 perc alatt garantáltan átsül (elvileg 10 perc elég neki!), szóval biztos nem volt probléma vele.
2021. jún. 30. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha ezt tényleg ebbe a kategóriába szántad, akkor nem kell aggódnod.

A szték (bár az nem sertés) lehet akár félig nyers is.

A szárnyasokkal viszont vigyázni kell, ott ez nem megengedett. Egy rosszul átsütött csirkeszárny elég komoly problémákat tud okozni.

2021. jún. 30. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Elso vagyok, miert lettem leszazalekolva? :D Mert én másfél órát sütöm a disznóhúst? Keresztanyam meg 5 óráig.

Ne haragudjatok, de ez annyira fugg a sutotol, a hofoktol is amin csinálod es stb.

Ha nyers rozsaszin a kozepe, akkor nem lehet “puha es omlos”. Ha az, akkor meg kell legyen sulve, ergo a kozepe sem lehet nyers.

2021. jún. 30. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én zöldet nyomtam, nem igaszán értem a pirospacsikat.
2021. jún. 30. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sertesnel is nagyon kell vigyazni, olvass a galandferegrol. Marhahus oke nyersen is, tobbi nagyon nem.
2021. jún. 30. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Elromlott a sütő.
2021. jún. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!