Óvári sertést csináltam ma ebédre kb 35 percig sütöttem sütőben nagyon omlós és puha lett, de van ahol kicsit rózsaszínes a színe a húsnak...szerintem tuti megsült nem vagyok gyakorlott karaj ügyben szerintetek okés lett ?
En egy oraig sutom folia alatt az ujjnyi vastag diszno szeleteket, majd fel orat anelkul, plusz zsirt alarakva, 5-10 percenkent forgatva, locsolgatva.
Ha rozsaszin, akkor nincs atsulve (vagy rosszul latod), ha pedig omlos puha, akkor at van. Valahol hiba van akozott amit latsz, es amit izlelsz.
Ha ezt tényleg ebbe a kategóriába szántad, akkor nem kell aggódnod.
A szték (bár az nem sertés) lehet akár félig nyers is.
A szárnyasokkal viszont vigyázni kell, ott ez nem megengedett. Egy rosszul átsütött csirkeszárny elég komoly problémákat tud okozni.
Elso vagyok, miert lettem leszazalekolva? :D Mert én másfél órát sütöm a disznóhúst? Keresztanyam meg 5 óráig.
Ne haragudjatok, de ez annyira fugg a sutotol, a hofoktol is amin csinálod es stb.
Ha nyers rozsaszin a kozepe, akkor nem lehet “puha es omlos”. Ha az, akkor meg kell legyen sulve, ergo a kozepe sem lehet nyers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!