Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy fogyjak le úgy kb 10kilót...

Hogy fogyjak le úgy kb 10kilót? 16F

Figyelt kérdés

173cm és 83kg, ideális testsúly az olyan 73kg. Tavaly júniusban voltam annyi, azután augusztusra 77kgra híztam, utána fogytam, aztán híztam, és fogytam.

Május eleje óta fogyozok semmi de semmi eredménye nincs. Az a baj hogy régen táncos voltam ezzel a testsúllyal semmit nem tudok csinálni, és a nagyobb baj hogy nagyon el vagyok zsirosodva. Combjaim egymast dorzsolik ha setalik, A mellem iszonyatosan lelog, és így nem veszek fel egy pólót mert szégyellem magam.

Május óta több vizet iszok, és felét eszem meg úgy kb azt aminek szoktam, valamint többet sétálok. De semmi eredménye.

Az hogy miért híztam el így, az jó kérdés életmódilag maximum a karantén zavart be a folyamatosan otthonléttel..

2021. jún. 6. 20:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Most ott tartunk, hogy 75 kiló.

Kalóriát figyeltem eloszor 1500, nem nagyon hatott, 1200, végén már 400-800. Azóta fogyom, edzek is napi 2 órát.

Naponta 400-800 kalóriát viszek be. (10dkg tészta pörkölttel, vagy 2 szelet kenyér 2 csirkenuggetssel, estére 2 szelet kenyér valami felvágottal)

Rengeteget iszom mellette. Ha eszek azután bűntudatom van. Nem tudok ezzel a kevés etrenddel leállni, mert egyre fittebb vagyok.

2021. júl. 31. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!