Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételeket hozzak munkába?

Milyen ételeket hozzak munkába?

Figyelt kérdés

2 napot dolgozom 16 órában, 2 napot pedig szabad vagyok. A szabadnapjaimon is elég sűrű a beosztásom.

Egyszerűen elegem van már hogy amikor solgozom csokis kiflin es szendvicseken elek .

Milyen kajat tudnek otthon összedobni ami hamar megy, nem is tul költséges, es nem is sok benne a kalória?

Mert ugye a plusz kilókat is erzem.

2021. máj. 18. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Saláta, zabkása+ fehérje, proteines kókuszkocka, én szoktam proteines palacsintát, gofrit is csinálni
2021. máj. 18. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezekből csinálhatsz 3-4 napra elegendőt a szabadnapodon:

- grillezett soványhúsok

- sajtos-paradicsomos csirkemell,

- sajtos-sonkás töltött fasírt ( [link]

Köretek: basmati rizs, kuszkusz, bulgur. Elkészítésük kevés időt igényel és egy szabadnapodon gyorsan 5 napra elegendőt is csinálhatsz.

- tortilla feltekerve valamilyen töltelékkel (pl. csirke, paradicsomos szósz, tojás, sonka, sajt, saláta)

- sonkás tekercs benne reszelt sajt,

- sonkás sajtos zablepény ( [link]

- zabkeksz,

- zabkása,

- zöldséges/zabpelyhes muffin,

- sütőben sült fűszeres burgonya/cukkini chips...

Mindig legyen nálad valamilyen gyümölcs vagy nyers zöldség, amit kiegészítesz egy fehérjében és zsírban gazdag rágcsálnivalóval pl. főtt tojás, 10-15 szem valamilyen olajos mag. Ezzel lassítod a felszívódást, azaz később leszel éhes.

2021. máj. 18. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!