Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet hányingerem evés...

Mitől lehet hányingerem evés közben?

Figyelt kérdés
2-3 napja kezdődött, hogy délben ebédkor, miközben ettem, hányinger fogott el, de annyira, hogy tovább nem is tudtam enni. Reggel reggeliztem, akkor nem volt baj, eddig este sem tűnt fel ez a tünet, de délben evés közbe nagyon hányingerem lesz, még ha a kedvenc ételem eszem is. Mitől lehet ez? 18/L vagyok.
2021. ápr. 23. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Nekem a covidtól volt
2021. ápr. 23. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam azt, hogy ilyenkor csak a vizet kívánom.
2021. ápr. 23. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy
2021. ápr. 23. 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért írjátok, hogy terhes vagyok, amikor esély sincs erre? :)
2021. ápr. 23. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Rossz a szakács.
2021. ápr. 23. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem értem tényleg, ezt a sok rosszindulatú embert. Többen olyan üzenetet írtak nekem privátban, hogy ha terhes vagyok, ők befogadnak. De emberek, ti gondolkoztok? Ha lenne esélye, hogy terhes legyek, nyilván bennem is felmerült volna. De az esetleg nem jutott az eszetekbe, hogy nem vagyok párkapcsolatban majdnem fél éve, mellesleg még szűz is vagyok? De sok kanos férfi, már férfinek sem nevezném az ilyent írja üzenetben, hogy ő befogad. Hova süllyedünk még emberek? Feltettem egy szerintem teljesen normális kérdést, mivel máshol nem találok rá választ, reméltem, hogy itt még valaki tapasztalt ilyent, de egyre jobban csak csalódom ebben az oldalban, vagy inkább az itt jelen lévő emberekben!
2021. ápr. 23. 20:12
 7/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, unatkoznak. A helyedben én elmennék orvoshoz, biztos ami biztos.
2021. máj. 15. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!