Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit kell csinálni a húsleves...

Mit kell csinálni a húsleves tetején képződő zsírral? Ki kell dobni? Ti mit szoktatok ezzel a fajta zsírral csinálni?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta nem ettem húslevest, de ma igen és úgy tűnik, hogy nem bírom a zsírt. Mit lehet csinálni a levesben lévő zsírral?

Dobjam ki?

Adjam oda másnak?



febr. 9. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég sok van rajta, akkor kanállal összegyűjtöd egy pléhbögrébe, és a rezsón keverés alatt szárazra melegíted. Kihűlés után elteszed a hűtőbe vagy a fagyasztóba. Később normális sütőzsírként felhasználod.
febr. 10. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Megenni.
febr. 10. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Tegyél a tetejére papírtörlőt, tudom furcsa, de felszívja!
febr. 11. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
72%
Ha például nem követlenül főzés után melegen, hanem hűtőből melegítem újra, a tetején megdermedt zsírnak csak egy kis részét szoktam rajta hagyni, a többit kidobon.
febr. 12. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Amikor kiveszed a hűtőből és még hideg, akkor kell kanállal leszedni a tetejéről.
febr. 12. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!