Mit kell csinálni a húsleves tetején képződő zsírral? Ki kell dobni? Ti mit szoktatok ezzel a fajta zsírral csinálni?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta nem ettem húslevest, de ma igen és úgy tűnik, hogy nem bírom a zsírt. Mit lehet csinálni a levesben lévő zsírral?
Dobjam ki?
Adjam oda másnak?
febr. 9. 23:28
1/5 anonim 



válasza:





Ha elég sok van rajta, akkor kanállal összegyűjtöd egy pléhbögrébe, és a rezsón keverés alatt szárazra melegíted. Kihűlés után elteszed a hűtőbe vagy a fagyasztóba. Később normális sütőzsírként felhasználod.
3/5 anonim 



válasza:





Tegyél a tetejére papírtörlőt, tudom furcsa, de felszívja!
4/5 anonim válasza:
Ha például nem követlenül főzés után melegen, hanem hűtőből melegítem újra, a tetején megdermedt zsírnak csak egy kis részét szoktam rajta hagyni, a többit kidobon.
5/5 anonim 



válasza:





Amikor kiveszed a hűtőből és még hideg, akkor kell kanállal leszedni a tetejéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!