Szoktatok vegyes húslevest csinálni? Milyen hússal?
Ilyet nem, de marha csontos hús + pulykaszárny és pulykanyak, azt igen, és az nagyon finom. A marhát előbb teszem oda, forrástól számítva egy óra múlva a pulyka, újabb óra múlva a zöldség, és ezzel még másfél órát fő.
Nekem ez a legfinomabb húsleves. Másnapra a hűtőben teljesen bekocsonyásodik, férjem így is nagyon szereti hidegen, én semmilyen kocsonyát nem tudok megenni, a saját adagomat visszaforralom :)
Tyúk húslevesbe szoktam időnként tenni pulyka nyakat, vagy más nem túl húsos alkatrészt más madárról, ha van elfekvőben a fagyasztóban. Van egy ismerős, aki tart állatokat és időnként, ha vág, akkor ad ezt azt, de inkább olyan dolgokat, amik... náluk nem fogynának el, viszont, hogy kis plusz ízt adjanak a levesnek pont jók.
Én sertés-tyúk vegyeset nem szoktam csinálni, de semmi akadálya, viszont itt is inkább a csontos részek azok, amik jó ízt adnak a levesnek(pl karajcsont).
Nem szoktam
Eleve én a marha csontot nem szeretem.
Csak tyúk, csikre vagy disznóból csinálok levest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!