Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok vegyes húslevest...

Szoktatok vegyes húslevest csinálni? Milyen hússal?

Figyelt kérdés
Sertésre és tyúkra gondolok. Melyik részét rakjátok bele?
2020. dec. 30. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet nem, de marha csontos hús + pulykaszárny és pulykanyak, azt igen, és az nagyon finom. A marhát előbb teszem oda, forrástól számítva egy óra múlva a pulyka, újabb óra múlva a zöldség, és ezzel még másfél órát fő.

Nekem ez a legfinomabb húsleves. Másnapra a hűtőben teljesen bekocsonyásodik, férjem így is nagyon szereti hidegen, én semmilyen kocsonyát nem tudok megenni, a saját adagomat visszaforralom :)

2020. dec. 30. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tyúk húslevesbe szoktam időnként tenni pulyka nyakat, vagy más nem túl húsos alkatrészt más madárról, ha van elfekvőben a fagyasztóban. Van egy ismerős, aki tart állatokat és időnként, ha vág, akkor ad ezt azt, de inkább olyan dolgokat, amik... náluk nem fogynának el, viszont, hogy kis plusz ízt adjanak a levesnek pont jók.

Én sertés-tyúk vegyeset nem szoktam csinálni, de semmi akadálya, viszont itt is inkább a csontos részek azok, amik jó ízt adnak a levesnek(pl karajcsont).

2020. dec. 30. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma főztem vegyesen, nagyon finom lett! A fagyasztóban volt egy kevés marhahús, azt kezdtem el legelőbb főzni, majd csontos sertés tarját tettem hozzá, valamint holnapra vettem malackarajt, annak a csontját is a levesbe tettem + sok leveszöldséget. Nagyon finom!
2020. dec. 30. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
sertésből nem szeretem. csirkének a kevésbé húsos részeit használom, farhát, nyak, gerinc (spatchcock chicken mellékterméke)
2020. dec. 30. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szoktam

Eleve én a marha csontot nem szeretem.

Csak tyúk, csikre vagy disznóból csinálok levest

2020. dec. 31. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!