Ez mindenkinél így van aki étrendet vált?
Öcsémnek van ételallergiája,ez biztos,azonban nekem még nem biztos,viszont javasolták,hogy próbáljam meg azt az étrendet,amit az öcsém folytat,és meglátjuk,hogy jó-e más betegségemre (mert sokaknál ez hatásos). 2 hónapja étkezem így,de most húsvétkor megszegtem,ma már kevésbé vagyok felpuffadva,ugyanakkor előtte 2szer fordult elő (azok véletlenül,valószínű mégis volt bennük valami olyan),mind a 2szer gyomorrontásom volt utána.
Nekem nem voltak olyan tüneteim,mint a tesómnak,hogy elkezdtem volna hízni csak úgy,meg wc-zni jártam volna többször stb. De így,hogy átálltam ezáltal ennyire érzékennyé vált volna az emésztésem? Meg ez így normális,vagy ez bizonyíthatja már előre,hogy valószínű tényleg ételallergiám lehet?
Milyen allergia?
Egyébként ha teszteltetni akarod magad - anélkül ne állíts fel diagnózist - muszáj megterhelned a szervezetedet vagy fals eredményt kapsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!