Ha egyszer elvesztem a menstruációm az még visszajöhet?
Figyelt kérdés
Ezt arra értem, hogy mostanába látom tiktokon ezeket az étkezéses videókat és sokan írták kommentekbe hogyha 1000kaloria korul etkeztek akkor elmult a menstruaciojuk. En is 1000-1300kaloria kozott szoktam enni, es nekem ennyi boven eleg, de emellett aggodom ha esetleg velem is megtortenik akkor, ha tobbet eszek utanna visszaall-e a menstruacio egy idő után? Az értelmes és segitő valaszokat előre is köszönöm!!2021. márc. 29. 20:21
1/8 anonim válasza:
Igen, visszaáll, vagy magától, vagy orvosi segítséggel attól függően, mennyire sikerült tönkrevágni a szervezeted.
2/8 anonim válasza:
Hát nem 100%
1300 kcal egy inaktív 14 éves törpe kalóriaszükséglete
3/8 A kérdező kommentje:
2 valaszolonak: pont annyi vagyok.
2021. márc. 29. 20:30
5/8 anonim válasza:
Ha nem eszel rendesen és nem sportolsz fiatalon, akkor nem lesz normális csontozatod és vázizomzatod.
7/8 anonim válasza:
1200-1300 a minimum, ami: egész nap vegetálsz és meg sem moccansz.
Szóval ez éheztetés, amit csinálsz, és ha sokat fogysz, el fog menni a menzeszed. Amúgy persze, ha normálisan eszel és rendeződik a súlyod, akkor visszajön.
8/8 anonim válasza:
Nekem is elmúlt étkezési zavarok miatt kb egy fél évre, de ahogy elkezdtem normálisan enni, gyakrabban és többet, két hónapon belül visszajött, és azóta is teljesen pontos, mint előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!