Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kesudióból mennyit lehet enni...

Kesudióból mennyit lehet enni egy nap?

Figyelt kérdés
Meg úgy általában az olajos magvakból.

#dió #mogyoró #kesudió #olajosmagvak
2021. jan. 31. 04:55
 1/5 anonim ***** válasza:
fél marékkal, kábé. nagyon egészséges, ugyanakkor baromira hízlal
2021. jan. 31. 06:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De a hízlaláson kívül más probléma nem lehet nagyobb mennyiségtől?
2021. jan. 31. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy érzékeny a bennük lévő allergénekre - és ezt leginkább a bőröd jelzi/jelezné -, akkor egyed bátran.
2021. jan. 31. 06:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi jólesik, az ésszerűség határain belül (egyél mást is). Elég laktatóak, ezért pl. én 50 grammnál többet nem tudok megenni egyszerre.
2021. jan. 31. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amennyi jól esik és amennyivel nem léped túl azt a kalóriamennyiséget, amin belül szeretnél maradni. Tévedések elkerülése végett, nincs olyan, hogy egy étel hízlaló. Olyan van, hogy többet eszel, mint kéne és/vagy pechedre rossz a genetikád, esetleg hormonproblémáid vannak. Én megehetnék fél kiló magvat is vagy egy egész tortát, akkor sem híznék el, mert gyors az anyagcserém, 47 kg vagyok. Aki hízékony, annak minden étel hízlaló lehet, aki nem, annak meg egyik sem.

Ezen kívül más problémád nem hiszem, hogy lenne tőle. Egészséges nasi, inkább ezt edd, mint a chipseket meg a kekszeket.

2021. febr. 1. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!