Bulvárcikk! Riogatás.
OTt hagytam abba, hgoy függővé tesz.
Bakker, engem a víz is függővé tett, meg a kenyér is... A többit nem is sorolom... Ja, ofkórsz a levegő is! :-D
Egy hatásvadász clickbait hülyeség, amit valami biológiából felmentett hülye írt. Ez a véleményem.
A cukor ugyanúgy nélkülözhetetlen az ember számára, mint a zsír. Persze manapság divatos démonizálni, ne egyen az ember cukrot mert függő lesz, meg elromlanak a fogai...aha...és energiát miből szerezzen akkor? A levegő lebontásából?
Attól, hogy az előttem irkálók lehülyézik a cikk íróját, még nem lesz igazuk.
Nem véletlenül nevezik a cukrot meg a lisztet "FEHÉR HALÁLNAK".
Persze felőlem azután tök mindegy, hogy ki mit eszik össze-vissza.
6: teljesen fölösleges huhogás.
Minden a mértéken múlik!
A víztől is meghalhatsz, ha 10 litert megiszol egyhuzamban.
Vagy a sótól is, ha megeszel 5-10 dekát egyszerre!
6. válaszadó, akkor talán elmondhatnád, az emberi szevezet miből nyerje az energiát, ha semmi cukrot nem visz be.
A cukor ugyanúgy létfontosságú tápanyag, mint a só, vagy a zsír, vagy a fehérje. Persze, ha az ember túl sokat visz be, akkor káros. Kapaszkodj meg, ez még a vízzel is így van: ha túl sokat iszol, vízmérgezést kapsz. Ettől még nem káros, fölösleges dolog.
#9: ezt próbáltam én is elmagyarázni (7-es voltam)
De ugye a bulvárcikkekből tájékozódó átlagjucikák/átlagjózsik nem gondolnak bele, hiszen hiányzik hozzá minden alapismeretük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!