Edzes elott vagy utan erdemes enni? :) ha igen mennyivel elotte ? Fehérjét mikor igyak?
Figyelt kérdés
Otthon szoktam edzeni de szemelyi edzője nincs penzem2021. jan. 26. 12:58
1/1 anonim válasza:
Nekem anno barátom segített, de nagyon sok infót találsz a neten is. Nekem ezt a Sárga kapszulás könyvet küldte, amiből elég sok mindent megtudsz erről ez egész work out dologról, a csávó eléggé nyers de lényegre törő.
itt a linkje, itt tudod olvasni :)
De bátran ajánlom Valentin Torma youtube csatornáját is, mert ő is nagyon érthetően elmagyaráz mindent amit tudnod kell. Pont tegnap töltött fel ehhez kapcsolódó videót, amivel kezdheted is, de nézd meg a táplálkozással kapcsolatos videóit is. :)
Remélem tudtam segíteni! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!