Miért eszem "állandóan"?
Figyelt kérdés
Egész nap csak ennék vagy nassolnék. Ha édesség van itthon akkor nem tudok ellenállni neki. És ha megpróbálok nem enni, akkor rá 3-4órára rám jön egy ilyen "falás-roham" és tömöm magamba az ételt. Nem értem, hogy miért van ilyen. Tudom fiatal vagyok és azért eszek sokat, mert hogy növésben vagyok. De ezt akkor is furcsának találom.2010. aug. 14. 15:53
1/7 anonim válasza:
Mi furcsa? :D Én is félóránként megyek ki a konyhába hogy megnézzem mi van a hűtőbe, és ha találok valami jóságot megeszem xD Sőtt még akkor is kimegyek megnézni ha tudom hogy tök üres, és állandóa enni akarok, csak sosincs mit hehe :S Ja, és ha nem vagy elhízva a sok evés miatt akkor nyugodtan... én spec nem vagyok, pedig megeszek minden ehetőt.
2/7 anonim válasza:
Velem is ez van.Már kikészülök tőle.HELP ME!
3/7 anonim válasza:
unatkozol:D én is mostanság elég sokat unatkozom ezért zabálok összevissza minden szart. akkor is ha nemvok éhes csak miértne?:D foglald le magad:DD 16l
4/7 anonim válasza:
keveset iszol, az agy sokszor összekeveri a szomjúságot az éhséggel
5/7 anonim válasza:
Igazak lehetnek azok is, amiket írtak előttem. Lehet még oka a megszokás is. Lassanként próbálj leszokni a mértéktelen evészetről. Én is sokat faltam, és midnent megettem, ami előttem volt, vagy amíg édesség volt itthon, nem nyugodtam, míg el nem fogyott (attól függ hány napra lett véve :-))
Most már sikerült kontrollálni a szokásomat, és csak annyit ezsek, amennyire szükségem van. Ha teltségérzetet érzek, leállok. Lehet a megkezdett kajám folytatom 20 perc múlva, de ez is jó, mert nem terheli az emésztést annyira.
Az viszont nagyon jó ötlet, hogy lekösd a figyelmed valamivel. Az a legjobb nass elterelő. :D
6/7 anonim válasza:
Ne legyen otthon édesség, hanem nyers zöldséget, gyümölcsöt, magvakat nassolj.
7/7 anonim válasza:
rám is rámjön ez a falási roham. Elvileg tényleg igaz az, hogy az unatkozás miatt, bár én nem tom, de sürgősen lekéne szoknom róla! 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!