Miért van az, hogy az utóbbi 1 évben bármit eszem állandóan gázos vagyok?
Én ugyanilyen voltam (nő létemre), úgyhogy marha ciki volt.... Csináltam pár hónapja egy méregtelenítő kúrát, és hogy attól-e vagy nem - elmúlt!!
Próbáltam én is sok mindent (espumisan stb.)nem jöttek be.
Az emésztési problémák általában olyan fajta lelki okra vezethetők vissza, hogy az illető a saját életében nem tud valamit megemészteni, feldolgozni, elfogadni.
Lehet ez megváltoztathatatlannak tűnő életkörülmény, élethelyzet, hiányosan működő emberi kapcsolat...
amíg rájössz, hogy mi lehet ez a pont (vagy pontok), addig igyál édeskömény,
konyhaköménymag, ánizsmag, koriandermag, kamillavirág, fodormentalevél, borsosmentalevél, bazsalikomfű, cickafarkfű, angelikagyökér, fehérmályvalevél, hársfavirág, kálmosgyökér, ezerjófű, macskagyökér teát magában
(utánajárva, hogy melyik mire jó még, hátha egyéb tüneted alapján valamelyik kiemelkedően rokonszenvesebb lesz a sok közül), vagy keverékként,
a kiskönyv szerint legalább hatféle létezik, szívesen elküldöm az arányokat, hacsak nem kívánsz önálló kutatómunkát végezni; merthogy mindig a saját erőfeszítés a legértékesebb, persze előfordul, hogy az embernek nincs ereje pont a gondjából adódóan - ezért tettem az ajánlatot :)
A teaivás az alapproblémát nem oldja meg, csak átmenetileg segít, könnyít a helyzeten, első lépésnek ez éppen jól jöhet, hogy legyen erő a nagyobbik munkára :)
Nagyon-nagyon rágd meg az ételt és rengeteg (3-4 liter/nap) vizet igyál. Ez nálam 100% bevált.
Ha olyan napom van, hogy kevesebb folyadékot iszok, egyből jelentkezik a "szél" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!