Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16 évesen 95 kg 170cm-re?

Tabid kérdése:

16 évesen 95 kg 170cm-re?

Figyelt kérdés

Van egy betegségem, a vérzékenység (hemophilia) ami megakadályozza hogy edzzek, mivel az izületek elkezdenek fájni, és edzés után másnap olyan izomlázam van hogy nemtudok edzeni, szóval azt kizárhatom.

Edzés/sportolás nélkül hogyan lehet fogyni? (A kalória fogalmával nem vagyok tisztában)

2020. dec. 19. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Ne zabálj fehér lisztet, se cukrot! Edzeni meg kardio.
2020. dec. 19. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Diétával.

Sétálást mennyire bírod? Attól is fájnak az ízületeid? Mert ha nem, az is jó mozgás forma, csak sokáig kell csinálni, mert nem annyira energiafelhasználó folyamat, mint a rendes edzés.

2020. dec. 19. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen kell sportolni, kevesebbet kell enni. Ha nem iszol csak vízet, leszoksz a nassolásról félúton jársz, utána már csak arra kell figyelned, hogy kevesebb kenyeret, tésztát, krumplit stb. egyél, és több zöldséget. Ha van kedved játssz el a kaloriabazis.hu-val, ki tudod számolni vele a szükségleted, és az ételeket, hogy ehhez képest mit és mennyit iszol/eszel.

Mint 2-es mondja, az is szuper, ha rendszeresen sétálsz, ha tudsz futsz, biciklizel.

2020. dec. 19. 12:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..
2020. dec. 19. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
evezőpad es egy hiffi torony laza 800 kaloria minusz per nap
2020. dec. 26. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem teheted... akkor koplalas sajnos
2020. dec. 26. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
En koplalok es mozgok.. de en 40 eves vagyok anyagcserem mar ebben korban lassul.. utalom testem o meg tehet ellene en is kuzdok ma 1000kalloriat edzettem evezopadon Holnap viszem 80 kg kutyam futni
2020. dec. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!