Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17 évesen most vagyok 56kg,170...

17 évesen most vagyok 56kg,170cm. Mennyi kalóriát kéne bevinnem? Többi lent?

Figyelt kérdés
Heti 3x edzek teljes testre,később push pull legre akarom felbontani, mennyi kalóriát kéne bevinnem? Fehérjéből kb 80g/nap. De KALÓRIÁBÓL nem tudom mennyi lenne a reális. Igazából elég nehezen hízok,izomtömegnövelés a cél, és elég hardgainer vagyok.
2020. okt. 6. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A 80g hogy jott ki? Vannak a neten kalkulatorok erre.
2020. okt. 6. 18:16
 2/4 A kérdező kommentje:
kb 1,5el szamoltam
2020. okt. 6. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100g jobb lenne
2020. okt. 6. 20:45
 4/4 $$$$$ ***** válasza:

Hat most lehet belém fognak kötni. De en tömegelesnel mindig a testsulyom 2 szereset tolom feherjeben. Szenhidratbol meg 3 szorosat(neked többet kene szerintem). En igy jól fejlődök. Én a kaloriat nem is figyelem annyira tömegelesnel. Annyi hogy jo kajakat eszek(szinhúsok,rizs stb... Tehat nem meki meg ilyenek. Bar én gyors kaját amugy se eszek ).

Jelenleg 203 cm vagyok és kb.115 kg(nem szaraz de nem is nagyon zsíros állapotom. Jelenleg még tömegelek)

2020. okt. 6. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!