14 évesen kondiba szeretnék járni 170cm 54kg vagyok csak olvasom hogy meg lehet állni a növésben stb és ennek szeretnék a végére járni. ?
Valóban meg tudnék állni a növésben ?
És ha mégis milyen gyakorlatokat nem kéne csinálnom ?(súlyzós edzés)
hetente 3x mennék + 2x foci edzés
és étrenden kéne e változtatnom ?
előre is köszi a válaszokat :D
Igen, valóban megtudnál állni a növésben, mivel az izom, amit magadra pakolsz, gyakorlatilag visszahúz.
Súlyzós edzést nem igazán ajánlok, inkább fekvőzz, húzóckodj, csinálj olyat, ami a testsúlyodat használja.
DE, ha mindenképp súlyzóval akarod csinálni a dolgokat, akkor lentről felfelé haladj, szóval lábak, fenék,( hogy megtartsa a hátizmod) hát, has, mell váll, karok.
Na én az elsőnek azt se hinném el, hogy a víz egészséges.
Az, hogy megállsz a növésben hülyeség. Régen napi 10 órákat dolgoztak a gyerekek is. Pár éve a kútról kellett hozni a vízet, és nem lettek kislábú hosszú karú emberek.
A lényeg: olyan nehezet csinálj súlyzóval, amiből megy a 15-20 ismétlés. Egyél húst.
Olvass utána.
Kedves második. Bizonyítottan, az ember növekszik folyamatosan az 1800-as évek óta. Hogy miért? Kérded. Azért, mert a városiasodásnak köszönhetően nem kellett sok dolgot emelgetni ennek köszönhetően, mert nem a farmon éltünk.
Pl.: az átlag magasság akkoriban 140-150között volt, most azonban 160-170 között van. Legalább, ha nem csak hülye, de tudatlan is vagy, ne reklámozd magad, köszi
tudtam, hogy ez lesz ...
Lehet parasztfalván logikus, de attól, hogy edzek nem változik a genetikai állományom. Pl.: Levágom a karom, attól nem lesz a gyerekem fél karú.
Evolúció? Az előnyösebb egyed tulajdonság terjed el ...
30 éve kréta se volt az iskolákban, mit jössz az ülő életmóddal ...
Ki mondta itt azt, hogyha elkezd gyúrni akkor a születendő gyermeke alacsony lesz? És a gén állomány igenis tud változni. Csak nem generációnként. Lefogadom még egy biológia vagy bármilyen más könyvet nem fogtál a kezdben soha.
Az sem véletlen, hogy a legtöbb alacsony dagi ember, kiskorában is dagi volt. Míg a magas dagi emberek 17 ées koruk után kettek dagik.
Az ilyen fogyatékos fertőt írtani kéne, mint te kedves válaszoló
életemben nem sportoltam, ha kiskoromtól dolgoztam volna 20cm-rel kisebb lennék, akkor az ujjaim a térdemig érnének. Ki ne találd, hogy 200 éve mindenkinek odáig ért.
Láttál már 180cm es kínait? Az amerikai kínai pontosan akkora mint a kínai kínai. Rájuk miért nem igaz?
A legegyszerűbb egy linket mutass erről ...
És láttam 180 cm-nél magasabb kínait, sőt több a nevét is tudom: Yao Ming.
Hiába mondom, ha idióta és tudatlan vagy legalább ne reklámozd.
életemben nem sportoltam, ha kiskoromtól dolgoztam volna 20cm-rel kisebb lennék, akkor az ujjaim a térdemig érnének. Ki ne találd, hogy 200 éve mindenkinek odáig ért.
Láttál már 180cm es kínait? 1 milliárd kínai mind megnőne 20cm-ert, ha európai, amerikai körülmények között élne? Az amerikai kínai pontosan akkora mint a kínai kínai. Rájuk miért nem igaz? A kínaiak ugynis nem nőttek az utóbbi 100 évben. Mert az evolúciós kiválasztódás nem érvényes, ott nem a magasság a vonzó.
A legegyszerűbb egy linket mutass arról, hogy az ülő életmódtól magasabbak leszünk ...
Mondtam én, hogy az ülő életmódtól magasabbak leszünk?:D én csak azt mondtam, hogy a súlyemelgetéstől alacsonyabbak leszünk. Az, hogy te mit találsz ki, már nem az én dolgom bizonyítani ...
Kínában pontosan nem tudom miért nem nőttek az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!