13 evesen 170cm?

Figyelt kérdés

Nagyon gaz?Az osztalyban mindenki piszkal miatta..

Viszont mar kerdezte 2-3 modelugynekseg hogy szeretnek-e modelkedni.

2016. ápr. 19. 19:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Es ha nagyon gaz, akkor mi van? Levagatsz magadbol furesszel? Komolyan nem ertem ezeket a kerdeseket, a magassagod adottsag, nem fejlesztheto kepesseg vagy valami amin alakithatsz, akkora vagy, amekkora.

A modellugynoksegekkel vigyazz, mert sok koztuk a kamu, penzert 'portfoliot' keszito lehuzos banda. Ha tenyleg modellnek valo vagy, NEKED fizetnek, nem te fizetsz a munkalehetosegert. Ha valaki mast allit, hazudik.

2016. ápr. 19. 19:42
 2/15 A kérdező kommentje:

Tudom hofy nem alakithatok rajta.

Csak kivancsi vagyok mas emberek velemenyere is.

Az elso ugynokseg az az Estate volt,mondtak hogyha novok meg 3-4cm akkor jelentkezzek.

2016. ápr. 19. 19:49
 3/15 anonim ***** válasza:
14 vagyok es 177 centi.Egyaltalan nem tartom gaznak,sőt kifejezetten szeretem :)
2016. ápr. 19. 20:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Igazabol en is szeretem,egyedul a az osztalytarsaim velemenye zavar.
2016. ápr. 19. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az osztálytársaid véleményével, örülj ink h szép magas vagy :)
2016. ápr. 19. 20:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Koszonom💓
2016. ápr. 19. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Oh lányom, legszívesebben virtuálisan megölelgetnélek.:D :)

Már nem emlékszem 13 évesen milyen magas voltam, de az tuti, hogy amikor 14 évesen ballagtam már 179cm-rel "büszkélkedhettem". Anno volt pár srác, akik húztak a magasságom miatt, minden nap csúfoltak, gúnyolódtak, gúnyneveket aggattak rám és megkeserítetek a mindennapjaimat. Én teljesen önbizalom hiányos lettem, egy időben pedig depressziós, szerencsére azonban az osztályom nagy része mellettem állt és végül másfél év gyötrelem után elcsitultak az én személyes seg,gfejeim is.

Sajnos előfordul, hogy az embert piszkálják, rosszabb esetekben szinte megkínozzák csak azért mert kicsit eltér a szokványostól. De ettől még nem lesz gáz a magasságod vagy emiatt személyed, a viselkedés, amivel a többiek feléd fordulnak gáz, és minősíthetetlen.

Régen én is aggódtam a magasságom miatt, gyűlöltem, hogy ekkorára nőttem és legszívesebben levágtam volna a fél lábam, csak, hogy alacsonyabb és ezzel együtt átlagosabb legyek. Azonban most már nem csak, hogy megbékéltem a magam 183cm-vel, de imádom is. Kitűnni a tömegből igenis jó.:)

Biztos vagyok benne, hogy pár év után te is imádni fogod, hogy ilyen magas vagy, hisz ez tesz különlegessé, ráadásul látványosabbá is. Tudtad, hogy számos igen híres és elismert modell nyilatkozta, hogy piszkálták a magassága miatt? Most meg... :) Az meg még plusz, hogy ügynökségek érdeklődnek utánad. Ők nyilván nem tartják "gáznak" a magasságot.

2016. ápr. 19. 22:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert az osztalytarsaid kis irigy torpek.bocs de jo szanalmas emberekkel vagy korulveve en 174cm vagyok es soha nem kritizaltak a magassagom miatt.
2016. ápr. 19. 23:11
 9/15 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek!!

Igen engem is csufolnak,csoportot is csinaltak rolam..

De koszonom mindenkinek mar megnyugodtam💓

2016. ápr. 20. 07:02
 10/15 Cennedy ***** válasza:
Menjél csak az Estatehez, de munkára aztán ne számíts:)
2016. máj. 2. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!