Palvin Barbit 13 évesen fedezték fel az ICON-nál. De az ICON csak 170cm+ modellekkel foglalkozik. Akkor Barbit hogy karolták fel? Nem volt még 170 állítólag.
Nagyon sok 13 éves 170 cm feletti.:)
De egyébként az Anyukájával volt, aki magas, biztos gondolták, hogy akkor csak megnő.:D
Állítólag Palvin Barbi még mindig csak 168cm magas.(Nézzetek meg pár képen amin nem egyedül van,cipője magasságára tudtok tippelni mert valamennyire látszik és 6cm-t nem lehet tévedni a cipő sarkán és nézzétek meg neten, hogy aki mellette van az milyen magas..szerintem van benne valami bár én nagy Barbi-rajongó vagyok)
Biztosan ismerős neked Barabár Heni neve, ő 171cm, de annyi tehetség van benne, hogy ennek ellenére keresett modell lett.
hibák: nem tökéletes bőr (striák, mitesszerek, narancsbőr, pattanások, pigmentfoltok, stb), csúnya járás, túl vékony szemöldök, töredezett vagy nem eléggé ápolt haj, festett haj, tetkó, piercing, stb.
Belsőleg egy lusta, nagyon buta, botrányos (az elején még nagyon figyelnek rá, hogy ne legyenek ilyenek, de sajnos a hírnév nem mindenkinek tesz jót), vagy egy túl szigorú szülőkkel (ha nem engedik az utazást, vagy hogy magántanuló legyen, vagy fehérneműs/bikinis fotózást is vállaljon, stb) rendelkező lánynak nincs igazán esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!