Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetséges az, hogy valaki...

Lehetséges az, hogy valaki szándékosan éhenhal?

Figyelt kérdés

En jelenleg úgy gondolom, hogy igen. Mar feltéve, ha depressziós valaki.

A súlyos depresszió es szorongás miatt rengetegszer nem tudok/nem akarok enni, az elmúlt hónapokban fogytam 7 kilót, jelenleg 47 vagyok 175 centivel. Rajottem, hogy ez egy jo módja lehetne az öngyilkosságnak. Alig kell hozza elhatározás, egyszerűen csak ágyban maradsz es nem eszel.

Nyilván lenne éhségérzet, de annyira erőtlen vagyok mar most is, hogy inkább ehezem, minthogy ki kelljen kelni az ágyból. Egy ido után a gyomor annyira összeszűkül, hogy mar ha akarnál sem tudnál enni. Jo ötletnek tűnik.

2020. nov. 29. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök hogy itt vagy!

Látom még mindig rossz és nem szabadulsz a gondolattól. Bocs de most kicsit nevetek. No nem rajtad hanem a helyzeten. Mint egy monológ ami sohasem ér véget...

Hál' Istennek hogy nem találtál 'hatásos' gyógyszert.

Ettél ma rendesen?

2020. dec. 4. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom Popper Péter Hogyan öljük meg magunkat c. könyvét!
2020. dec. 4. 17:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!