Miért penészesedik a sajt széle, ha még nem járt le?
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk Tolle szeletelt trapista sajtot (füst izű a széle)
Decemberbe jár le a szav.ideje, de mégis kibontás után észrevettük, hogy penészesedik a széle picit, foltokban (fehér penész)
Hűtőben tároltuk, nem értem. Viszont finom még, levágtam róla azt a részt. De ez miert lehet, vagy jelentsem valahol?
2020. nov. 14. 10:35
1/2 anonim válasza:
Nemes penésznek hívják.
A sajtokon természetes, bajod nem lesz tőle.
2/2 anonim válasza:
Nehogy egyesre hallgass, eletveszelyes butasagot mond. Nemespenesz az nem a rosszul tarolt trappistan van. Barmi az oka, levagni sem eleg, hanem ki kell dobni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!