Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segítség ?!? (?)

Segítség ?!? (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem is pazarolnam az idotoket sokáig, de úgy érzem ezt most muszáj megosztanom veletek. Én vagyok az a lány , aki több éve irogatja ki ide azt a kérdést , hogy hogyan tudnék hízni . Évek teltek el, mégsem megy kiló se fel, se le . Évek óta 45 kg vagyok , immár 19 évesen is .

Mindent betartottam amiket irtatok, ittam én már cukros üdítőket, zabaltam mint egy ló, volt hogy mindennap felfaltam több gyümölcsöt is. Vervetelen is voltam, semmi bajom. Cigarettát is letettem, mégsincs semmi változás. Egy utolsó kérdésem lenne felétek, mégpedig az, hogy mit tegyek, hogy végre hizzak? Nem akarom feladni , hiszen nem szeretem így magam a testemben.

2020. nov. 3. 23:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem orvoshoz mész ha ennyire nem megy?
2020. nov. 3. 23:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el táplálkozási tanácsadásra diatetikushoz, biztos többet tud segíteni, mint az itteni “egyél sokat a mekiben és igyál sok kólát” válaszok
2020. nov. 3. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen talán jó lenne ha elmennél orvoshoz, bár azok alapján amiket leírtál szerintem ez genetika sajnos. De lehet, hogy egy dietetikus tudna segíteni.
2020. nov. 3. 23:12
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Ide nem dietetikus kellene, hanem dilidoki ezek után. Bocsi..
2020. nov. 3. 23:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így voltam. Semmi nem segített. Nálam ez genetika. De te is vizsgáltasd ki magad, én is azt tettem.
2020. nov. 3. 23:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Dilidoki? Neked pedig egy barát ..
2020. nov. 4. 00:37
 7/14 A kérdező kommentje:
Lehet el megyek mostmár tényleg. Viszont kezdem én is azt hinni, hogy genetika ..😢
2020. nov. 4. 00:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy vérvételből még nem derül ki van e bajod.
2020. nov. 4. 08:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Vitaminokat szedsz? Probitikumot próbáltad?

Ha elmész dokihoz, a pajzsmirigyedet nézesd meg. Esetleg egy ételérzékenység/allergia vizsgálat se ártana.

2020. nov. 4. 10:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Pribiotikum ezen nem fog segíteni de semmi másom sem. Egy baratnőm volt ilyen girnyó. Neki a mindennapos futás segített meg erősítő gyakorlatok. De ezt rendes orvosi kivizsgálás meg dietetikussal való konzultáció után kezdte el.
2020. nov. 4. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!