Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valaki segítsen hízni szeretnék?

Valaki segítsen hízni szeretnék?

Figyelt kérdés
Tudom mostanában mindenki arról ír h hogyan lehetne fogyni de én hizni szeretnék, ugyanis 15 éves vagyok, nemsokára 16 és 44 kg, 161 cm szv ha valaki tud segítsen nekem. Tényleg annyira gyatra ez a súly? Igazából sportolok, táncolok, élek még minden, szó sincs anorexiarol meg ilyenről egyszerűen csak nemtudok hízni és ez nagyon zavar, valaki tud valamit ami segít. Már annyira beleltem magam h tok ronda lehetek h ha valaki rá néz már egyből arra gondolok h biztos ronda ak tart, de a többiek szerint még tok jó alakom van es nemtudom eldönteni, help mi, tényleg nagyon gázos?
2020. ápr. 20. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha budapesti vagy, a járvány után meghívlak a Burger Kingbe.
2020. ápr. 20. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Egyél....
2020. ápr. 20. 23:55
 3/7 anonim válasza:
Esetleg próbálj meg valamilyen jobb multivitamint, de lehet csak genetika.
2020. ápr. 21. 02:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szv sztetek akk nem annyira vészes nagyon vészes? Én állandóan eszek szv nem az evéssel van itt a gond! Csak utalom h ennyire vékony vok.

Am nem Pesti vagyok de tőlem lehet xd. Habár a KFC jobb

2020. ápr. 21. 04:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Elirtam bocsi, mégis csak hajnali öt van
2020. ápr. 21. 04:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ez a természetes súlyod, akkor ne aggódj! Biztosan nagyon szép vagy, a vékonyság akkor nem szép, ha valaki sanyargatja magát, a bőre sötét ráncos, sose mosolyog a súlyából való elégedetlenségtől, haja hullik. Ha egészséges vagy, akkor szép is. :)

Egyébként a nők a tinédzserkor vége felé szoktak még súlyt felszedni, még változhat a tested akármennyit.

Ha mégis szándékos hízásra adnád a fejed, akkor ne fogadj meg olyan tanácsokat, hogy egyél minden nap 3x a mekiben, az egészséges, változatos táplálkozás a legfontosabb, és abból lehet többet.

2020. ápr. 21. 10:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi ez jól esett 😊. Volt egy időszakok ami stresszesebb volt, vagyis igazából volt egy szar évem de 2020 al azt leszartam és mostmar tényleg semmi bajom, tényleg igaz az h minden fejben dől el.
2020. ápr. 22. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!