Hatalmas segitsegre lenne szuksegem. Anno mar vagy ket harom honapja indult ez a dolog, hogy faj a hasam es nincs szekletem Otleteek?
Akkor az orvosom kulonfele hashajtokat ajanlott (a ricinustol a stadalaxig mindent. ). Szedette velem jo ideig. Utana egyre durvabb lett a helyzet, folyton ehes vagyok, barmennyit eszek es iszonyatosan puffadok. Viszont azt akkor is, ha nem eszem semmit. Elegge aggodom mar, es kellemetlen is.
Valakinek van valami otlete,hogy mi lehet ez? Mondtak paran,hogy a hashajto miatt,mivel sokat szedtem,fuggo lettem.
Segitseteek
Nem írtad, hogy hány éves vagy és milyen gyógyszereket szedsz.
Ha középkorú vagy idősebb vagy, akkor sajnos első körben a vastagbél daganatot kell kizárni. Drukkolok, hogy nem ez lesz.
Nekem is volt hasonló gondom. A végén már műtéti előkészítőt szedtem ricinussal, de az se segített. A nemzetközi irodalom ilyenkor makrogolt javasol.
Vegyél Moxalole port, napi 3-4 tasakot egyenletesen elosztva szedj be, minimum 3-3,5 liter folyadékot fogyassz és rostdúsan étkezz. Testmozgás sem árt. Hidd el, hogy ez az egyszerű megoldás egy héten belül kíméletesen véget vett a rémálomnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!