Tényleg olyan rossz dolog a tej és tejtermékek? Miért van ez a hadjárat ellene?
Szerintem a tej, jó és finomabb lenne a sok tartósítószer nélkül!Nem véletlen,hogy rengeteg tejallergiás egyéb élelmiszer allergiás ember van!
Amikor elkezdtem főzni,a zacskós tejet gyorsan lefagyasztottam a vásárlás napján,egy napig bírta a hűtőgépben.A tejfölt maximum két napig lehetett felhasználni.Mára,hűtés nélküli tej hónapokig eláll,a tejföl is egy hónapig.
A termékekben több a tartósítószer mint az anyag!
A megengedett mértéket elfogadják,ám nem tudok olyan kimutatásról,ahol az évek alatt felgyülemlett tartósítószerek utánhatásait vizsgálnák.Rengeteg rákos megbetegedés van az allergiások mellett.
A paleo megengedi a sajtot? EZ nonszensz! Tudtommal nem enged meg semmilyen tejterméket, mivel természetellenesnek tartja őket.
A tejallergia nem olyan elterjedt, a laktózintolerancia annál inkább. Laktáz enzim hozzáadásával eltüntetik a laktózt. Ennyi az alkalmazkodás más faj tejéhez, illetve a tejfogyasztáshoz felnőttkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!