Lenézitek azt aki kövér?
Nem nézem le és ez független attól, miért kövér. Nem okoz örömet, ha lenézhetek valakit, mert valamiben rosszabb nálam.
Amúgy meg én is voltam kövér, tudom milyen rossz. Van benne igazság, hogy gyengeség, de egy gyenge embert miért nézzek le? Nekem attól nem jobb, hogy neki rosszabb.
azt szeretem ebben az oldalban, h sokszor azt pontozzák le, aki leírja az igazságot, most pl. a a 10-est.
Bezzeg a szokásos mellébeszélő, mentegetőzős válaszokat felpontozzák:D talán az is sokat elmond a magyarokról, hogy ebben a témában is micsoda kifogásáradattal rukkol elő az emberek többsége.
statisztikák szerint a kövérek alig 3-4%-ának van olyan egészségi problémája, ami MEGNEHEZÍTI, hogy lefogyjon, a több csak rizsa.
életemben nem találkoztam még olyan kövérrel, akinek lett volna normális étrendje vagy mozgott volna.
illetve ha mozgott is, azt normálisan étrend nélkül teljesen eszetlenül tette. az átlag magyar péksüteményt zabál, issza kólácskát, és lusta megmozdulni.
annak a válaszolónak külön gratulálok, aki leírta, h szegénykék rossz táplálkozáshoz voltak szoktatva :D
Brühühühü. szerinted én nem? mégis izmos/sportos vagyok munka mellett. mégis mi akadályozza a dagikat abban, hogy interneten utánanézzenek, hogyan kéne táplálkozni? a saját lustaságukon kívül?
a sok halandzsázó zseninek ajánlom, nézze meg, hányadik helyen is áll Magyarország az elhízott listáján (asszem, most 4. a világon).
a kérdésre válaszolva: nem tudok igazán komolyan venni olyan embereket, akik x éve elhízottak, mert legtöbb esetbe igénytelenek és lusták.
Vannak emberek, akik rosszul táplálkoznak és vannak, akiket mások nyilvános megalázása tesz boldoggá.
Hogy ki mennyire beteg, döntsétek el.
Le nem nézem, de attól frászt kapok, amikor látom a TV-ben, hogy "jaj-jaj szegény szegényt le kellene fogasztani, mert 25 éves, 170cm. és nagyon zavarja, hogy 140 kiló"
Aztán a riportban elmondja, hogy középiskolás korában még atlétizált, de aztán elment a kedve. Nincs semmi betegsége, és a mai napig a mamánál lakik, aki nagyon jól főz.
Szerencsére jó az anyagi helyzetük is, szóval nem kell dolgoznia, így aztán sokat ül a Tv és a sz.gép előtt.
No és nem szívesen mozdul ki, mert hogy kövér..... :(
16-os
De mindenekelőtt genetikai oka van és szegénynek a pajzsmirigyével is gond van. Vagy valami ilyesmi.
Igen, ez az, a genetika!
Bár visszamenőleg több generációkon keresztül nem volt a családjukban kövér ember de bizonyára a genetika a hibás.
Az sem érdekes, hogy vidéken élő kétkezi mesteremberekből állt az egész família, akik nem ültek otthon egész nap, de hát az unoka, már csak ilyen egyhelyben ülős típus.
Ja igen, és persze a pajzsmirigy.
Mennyi is az ilyen jellegű betegek aránya az országban?
Annyi, amennyi elhízott embert látni?
Hát nem.
A kövérek egy tekintélyes az ilyen tökkelütöttek miatt utálja meg a mozgást, mint te.
Miattam, akit nem ismer, akit sose látott?
Érdekes amit mondasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!