Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagypál Krisztina modell...

Nagypál Krisztina modell miért korosan sovány?

Figyelt kérdés

Az instagramján azt állítja hogy szuper egészséges életmódot él illetve eleget eszik.

Már bocsánat de KÓROSAN sovány, testzsírja 0, nem tudom hogy lehet-e így testileg rendben. Rossz nézni a képeit, ijesztő; az oldala prezentalja képről-képre ahogyan elfogy.

Szerintetek normális ez az állapot? Tényleg ez a mai szépségideál?!

Véleményem szerint súlyos mentális problémák állhatnak a hatterben, de a sok smink és csini ruha szerinte biztos elfedi

2020. szept. 23. 23:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Dehogynem! Biztos hogy kórosan sovány. A nőknek 15% alatti testzsír nem egészs3ges hosszú távon. Szegényt csak sajnálni tudom:((
2020. okt. 3. 21:48
 12/34 Tabbouleh ***** válasza:
60%

Szegény lány nagyon szép, de kórosan sovány. Valószínűnek tartom, hogy anorexiás :(

Nem, nem ez a szépségideál. Most az "izmos az új vékony", szóval irány edzeni, csajok:D

L

2020. okt. 4. 19:49
 13/34 anonim ***** válasza:
68%
Anorexiás és a kokaint se veti meg :)
2020. okt. 6. 16:28
 14/34 anonim ***** válasza:
56%
Mert ez a nyomorék csont-bőr a "divat". Kivételesen valami okosat találtak ki az emberek...
2020. okt. 22. 06:35
 15/34 anonim ***** válasza:
95%

Hú most rákerestem. Ruhában még elmegy, de a november 19-én feltett második képén ijesztő az a sovány karja és a nagy feje. A képei alatt meg írják mennyire csinos. Szegény lány. Tuti valami nem stimmel vele. Én sem vagyok kövér, de ez durva.

N

2020. dec. 24. 21:24
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

Az október 30.-i sokkal ijesztőbb.

Szomorú hogy nincs egy szerető családja aki megmentené ettől. Engem édesanyám tuti orvoshoz cipelne ha ilyen szintre fogynék, mert nem szeretne elveszíteni, és érdekli hogy mi van velem.

2020. dec. 24. 21:46
 17/34 Tabbouleh ***** válasza:
71%

Ha anorexiás lennél és anyukád meg akarna menteni, akkor sem tudna, mert nem hagynád.

pussz,

egy anorexiás hölgyemény

2020. dec. 25. 02:31
 18/34 A kérdező kommentje:

Tegnap esti válaszoló: pontosan én is így gondolom.

A félreértések elkerülése végett szeretném letisztázni, hogy NEM bántani szeretném Krisztinát, de megdöbbenésemben kellet valahonnan megerősítést kapjak. Hogy ez NEM NORMÁLIS. Nyilván nem látok bele a modell életébe, viszont így is valószínű hogy nem is egészséges.

Komolyan annyira kiakaszto, hogy így alkalmazzák őt, felkérik fotózásra/reklámra. Nem arról van szó, nagyon csinos a profi képeken, csakhát..Milyen példát mutat? Sajnos minél tovább nézem az instagramos posztjait annál ijesztobb a látvány😓

2020. dec. 25. 09:11
 19/34 A kérdező kommentje:
Ja és a kommentek. Nem hiszem el az embereket!!! Nem irigy vagyok, mert magamhoz képest én is fogytam már le elég durván, de senki nem altatott azzal milyen szép vagyok és mennyire jól nézek ki, mert nem így volt. Lehet hogy ő teljesen hazugságban éli a világát?
2020. dec. 25. 09:14
 20/34 anonim ***** válasza:
4%
nagyon jól néz ki!!
2020. dec. 25. 14:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!