Nagypál Krisztina modell miért korosan sovány?
Az instagramján azt állítja hogy szuper egészséges életmódot él illetve eleget eszik.
Már bocsánat de KÓROSAN sovány, testzsírja 0, nem tudom hogy lehet-e így testileg rendben. Rossz nézni a képeit, ijesztő; az oldala prezentalja képről-képre ahogyan elfogy.
Szerintetek normális ez az állapot? Tényleg ez a mai szépségideál?!
Véleményem szerint súlyos mentális problémák állhatnak a hatterben, de a sok smink és csini ruha szerinte biztos elfedi
Szegény lány nagyon szép, de kórosan sovány. Valószínűnek tartom, hogy anorexiás :(
Nem, nem ez a szépségideál. Most az "izmos az új vékony", szóval irány edzeni, csajok:D
L
Hú most rákerestem. Ruhában még elmegy, de a november 19-én feltett második képén ijesztő az a sovány karja és a nagy feje. A képei alatt meg írják mennyire csinos. Szegény lány. Tuti valami nem stimmel vele. Én sem vagyok kövér, de ez durva.
N
Az október 30.-i sokkal ijesztőbb.
Szomorú hogy nincs egy szerető családja aki megmentené ettől. Engem édesanyám tuti orvoshoz cipelne ha ilyen szintre fogynék, mert nem szeretne elveszíteni, és érdekli hogy mi van velem.
Ha anorexiás lennél és anyukád meg akarna menteni, akkor sem tudna, mert nem hagynád.
pussz,
egy anorexiás hölgyemény
Tegnap esti válaszoló: pontosan én is így gondolom.
A félreértések elkerülése végett szeretném letisztázni, hogy NEM bántani szeretném Krisztinát, de megdöbbenésemben kellet valahonnan megerősítést kapjak. Hogy ez NEM NORMÁLIS. Nyilván nem látok bele a modell életébe, viszont így is valószínű hogy nem is egészséges.
Komolyan annyira kiakaszto, hogy így alkalmazzák őt, felkérik fotózásra/reklámra. Nem arról van szó, nagyon csinos a profi képeken, csakhát..Milyen példát mutat? Sajnos minél tovább nézem az instagramos posztjait annál ijesztobb a látvány😓
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!