Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagypál Krisztina modell...

Nagypál Krisztina modell miért korosan sovány?

Figyelt kérdés

Az instagramján azt állítja hogy szuper egészséges életmódot él illetve eleget eszik.

Már bocsánat de KÓROSAN sovány, testzsírja 0, nem tudom hogy lehet-e így testileg rendben. Rossz nézni a képeit, ijesztő; az oldala prezentalja képről-képre ahogyan elfogy.

Szerintetek normális ez az állapot? Tényleg ez a mai szépségideál?!

Véleményem szerint súlyos mentális problémák állhatnak a hatterben, de a sok smink és csini ruha szerinte biztos elfedi

2020. szept. 23. 23:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
70%
Csúfság, semmi alakja olyan mint a bot
2021. okt. 24. 05:58
 32/34 anonim válasza:

Szegény sokkolóan sovány :( aki ismerősöm együtt bulizott vele, szintén ledöbbent... A képek alatt szerintem törli a kommenteket.

Nagyon sajnálom Krisztit, annyira szép volt annó..

2021. okt. 29. 21:29
 33/34 anonim válasza:
100%
Valóban szép lány volt. Remelem még idejében sikerül kijönnie a gödörböl és segitséget kér. 😞
2021. okt. 29. 22:08
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond hogy az anorexiából nagyon nehéz kijönni, és még ha ki is jött az ember, soha többé nem fog úgy tekinteni a kajára mint régen. Én úgymond gyógyulnak nyilvánítja vagyok, normál is a súlyom, eszek mindent, de sajnos nem tudok még most se olyan lazán, semlegesen tekinteni az ételre, mint az étkezési zavarom előtt
2021. okt. 31. 17:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!