Nagypál Krisztina modell miért korosan sovány?
Az instagramján azt állítja hogy szuper egészséges életmódot él illetve eleget eszik.
Már bocsánat de KÓROSAN sovány, testzsírja 0, nem tudom hogy lehet-e így testileg rendben. Rossz nézni a képeit, ijesztő; az oldala prezentalja képről-képre ahogyan elfogy.
Szerintetek normális ez az állapot? Tényleg ez a mai szépségideál?!
Véleményem szerint súlyos mentális problémák állhatnak a hatterben, de a sok smink és csini ruha szerinte biztos elfedi
Biztos vagyok benne, hogy anorexiás vagy más étkezési zavara van, én is az voltam.
A haja is kevesebb lett, eres a keze, minimális a testzsirja. És ezt közvetíti a mai fiataloknak... na szép..
Valami baja biztosan van.
2019-ben még egészen normál alakja volt. Mostanra már nagyon vékony. Én lassan 2 éve félek az evéstől, komolyan mondom. Nem jó buli!
Félek,hogy erre a sorsra jutok én is. Most 40 kiló vagyok.
A szépségideál számomra olyan megfoghatatlan fogalom mint az "ezek a lesznek az év színei" divatcikkek. Attól mert divat, még nem fogok rohanni, és fosbarna ruhákat vásárolni.
Meg kellett néznem kiről van szó. Nekem mondjuk pont tetszik, és nem tartom anorexiásnak. Az viszont biztos, hogy nincs sok testzsírja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!