Miért kezdek el remegni ha túl sok energiaitalt megiszom?
Eddig egyszer volt ilyen akkor kb megittam 3-4 monstert
mi lehetett az oka?
Tudom, hogy menő az energiaital, de kérlek, hallgass egy boomerre, azaz rám. Ne igyál sok energiaitalt, mert tönkreteszi a vesét, szívet!
Tanulj a más kárán, légyszi.
Érdekes hogy mindenki méregnek kiállja ki az energiaitalokat,közben tolják a növényvédő szerekkel/berohadást gátló anyagokkal rendesen megspékelt kávét.
Én azóta iszom ezeket az energiaitalokat mióta ebben az országban kaphatóak, 62-vagyok MINDEN nap megiszok egyet reggel egyet délben, közben meg ha megkínálnak,illetve volt egy időszak mikor kb óránként ittam műszakváltások után és igazából az ízületi kopáson kívül semmi gondom nincs.
És ezzel csak ahol dolgozom 14-en vagyunk így, szóval kár sipákolni hogy így mérgező úgy mérgező.
Amúgy kérdező, azért remegsz olyankor, mert egyrészt túl sok koffeint és túl sok cukrot viszel be egyszerre, kicsit olyan mintha meginnál 6-csésze erősebb kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!