Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy folytassam a diétám az...

Hogy folytassam a diétám az iskolában ha a menzán kell ennem?

Figyelt kérdés
Már 5 hónapja rendesen odafigyelek a táplálkozásomra, életmódot váltottam, sokat mozogtam. Viszont most kezdődik az iskola, és muszáj lesz a menzán ennem,pedig nem akarok. Igaz hogy finoman főznek, de nem egészségesen, tehát minden olyan ételt meg kéne ennem amit már jó ideje nem ettem. Mit tehetek?

2020. aug. 28. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Miért KELL a menzán enned? Nem vihetsz magaddal ennivalót?
2020. aug. 28. 17:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért KELL mert hiába könyörgök, nem engedik hogy otthon egyek, pedig főznék magamra szívesen mivel imádom a gasztronómiát. Azt mondják hogy egészségesebb ha az iskolában eszek. Hát... szerintem egyáltalán nem.
2020. aug. 29. 11:07
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Mondd azt, hogy igen, de főzz magadra, és vigyed magaddal. Beszéld meg az osztályfőnököddel.
2020. aug. 29. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
A tanáraid sem szeretnék, ha állandóan kikéredzkednél, mivel hasmenés gyötör. Ha pedig a hasmenés otthon kezdődik, akkor nem is tudsz bemenni, így otthon főzöl magadnak. Ha észreveszik a mintázatot, akkor majd orvoshoz kerülsz.
2020. aug. 29. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
Én is pont ezzel a problémával küzdök. 3 hónapja elkezdtem egészségesebben élni, már szépen meg is látszik az eredmény. Viszont én is menzás leszek, de ettől még tudom tartani majd a fogyást. Egészséges szendvicseket csomagolok magamnak délelőttre (barna kenyér, vajkrém, sonka, uborka/paradicsom/paprika), rágcsálni gyümölcsöt viszek, alma, körte, vagy barack. A tesiórákon mindent beleadok majd, hogy égjen a zsír :D. Legalábbis ezek az én terveim, remélem beválik, mert még 10 kilót szeretnék leadni. 16/L
2020. aug. 29. 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!