Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi kell ahhoz, hogy hízzak?

Mi kell ahhoz, hogy hízzak?

Figyelt kérdés

Amikor étrendet csinálok mit kell figyelembe vennem?

Szénhidrátokat, kalóriát, és még?

2020. aug. 26. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Hogy többet vigyél be mint amit elégetsz.
2020. aug. 26. 15:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal, hogy kalóriatöbblet kell hozzá, de ezen kívül mást nem kell figyelni?
2020. aug. 26. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Meki,kfc ezektől rendesen lehet hízni
2020. aug. 26. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Arra kell figyelj, hogy ne figyelj semmire. Egyed-igyad amit szeretsz, ami ízlik és annyit, amennyi jól esik!
2020. aug. 26. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én pont úgy élek mint ahogy a 4-es válaszoló ajánlotta és jelentem (nálam) semmit se ér. Egy dekát se tudok hízni 😞

Új módszert kell keresnem hízáshoz. Neked kérdező sok sikert, bocsi hogy nem tudtam érdemben válaszolni.

2020. aug. 26. 16:24
 6/7 Metionin ***** válasza:
Nem csak kaja, sport is kell. A vízzel, zsírral felszedett kilók mennek is le amint lesz egy kisebb stressz vagy betegség. Én próbáltam mindent, ettem össze-vissza, ettem dietetikussal, ettem egészségesen, koplaltam aztán újra ettem mert olvastam hogy attól "megijed" a szervezet és hízik. Nem ért semmit. Ha jött is rám pár kiló, tiszta skinnyfat voltam. Mikor újra elkezdtem sportolni és lett izmom, az maradt meg egyedül.
2020. aug. 26. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok szénhidrát.
2020. aug. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!