Hogy hizzak meg?
165 cm vagyok (de még sajna növök) , és 45 kg. Akármit eszek, mindig 45 körül mozog a súlyom már hónapok óta. Volt egy olyan hetem amikor direkt gyorskaját/pizzakat is ettem mindennap pluszba, de akkor is csak 1 dkg-t híztam.
Mit csináljak? Nagyon zavar hogy A-s melltartót hordok, ha hiznek biztos nagyobbat kéne
Ne gyorskajával mert rámegy az egészséged.
Mozogj, sportolj és hidd el megnő az étvágyad is, hízni is fogsz.
Onertekeles, es elfogadas nulla... miert kell masoknak megfelelni?
Az legy aki vagy :)
Nem vagy kórosan vékony ezzel a magasságodhoz, csak vékony alkat vagy.
Pacsi. Ugyanez van velem, 158 centihez vagyok 39 kiló már régóta. Legtöbb ami voltam az 42 volt, de leadtam, most igyekszem felszedni, de nekünk ez nem könnyű folyamat.
Amíg a tested nem jelez bajt, menstruálsz rendesen, nem kell megijedni! Amit tudok javasolni: eleinte még nem kezdj edzésbe, hanem tanulj bele a többlet kalóriába! Ez azt jelenti, hogy ki kell kalkulálnod az átlagos kalória szükségleted - nekem 1 napra 1500 kcal - és ennél többet kell bevinned pár 100-al minden nap. Napi 3-400 kcal többlet heti fél kiló hízásnak felel meg. És nekem ez bevállt egyébként, mert 38-ról fel tudtam hízni. Bármi lehetséges, nagyon akarni kell, DE ne erőltesd, szépen fokozatosan csináld (: 300-al emeld meg először.
Reggelit kiadósat egyél! Ne 2 db vajas pirítóst.. Rántotta sonkával, vajas pirítósokkal, egy pohár tea mézzel és megvan a 400-500 kalóriás reggelid. Ha már csak főétkezésekből beviszel ennyit, az napi 1500 mellé nasi és megvan a többleted (: nekem így megvan az 1800-1900.
Még egy fontos dolog: rendszerezve egyél, ne össze-vissza kb. ugyanazokban az órákban legyen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!