Mit tartalmaz egy Maggi/Knorr tyúkhúsleves kocka?
Arra volnék kíváncsi, ha napi 1db kockát elfogyasztok természetesen vízben oldódva, mi bajom lehet? Miből rakják össze, mit okozhat a beleimben? Azért kérdezem, mert nagyon szeretem az ízét és viszonylag mindennap elfogyasztok 1db-ot és kíváncsi vagyok, hogy okozhat-e valamilyen kárt hosszútávon.
25/fiú
Összetevők
Jódozott só, Pálmazsír (pálmazsír, antioxidáns: rozmaringkivonat), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium 5'-ribonukleotidok), Kukoricakeményítő, Cukor, Aromák, Csirkezsír (csirkezsír 0,99%, antioxidáns: rozmaringkivonatok), Szárított zöldségek (sárgarépa, vöröshagyma, fokhagyma), Színezékek (szulfitos ammóniás karamell, riboflavinok), Szárított petrezselyemlevél, Szárított csirkehúspor (szárított csirkehús 0,18%, jódozott só, rozmaringkivonatok), A %-os értékek az összetevők termékben jelen levő mennyiségét jelentik
Tartalmazhat glutént, tejet, tojást, szóját, zellert és halat.
Woow, nagyon köszönöm a sok infót!
Tud vki ajánlani egészséges leveskockát, ami nem tartalmaz ennyi műanyagot?
Alapvetoen ez vagy egy anorexias nasinak, vagy mas perverzionak tunik. Konnyen elcseszheted az izerzekelesedet. Ezutan nagyon sosat, nagyon edeset, nagyon aromasat fogsz csak kivanni. Ne csinald!
Mas tema, csak erzekeltetes. Miota cukor nelkul iszom a feketekavem, szinte edesebb nekem, mint regen egy cukorral. Es mar nincs az a mesterseges edesseg, amit kepes volnek megenni.
6-os.
Lehet, hogy igazad van. Nagyon durván kívánom az erőteljesebb fűszereket. Kikéne nekem is próbálnom két hétig, hogy semmilyen cukros és fűszeres dolgot nem eszem, de rohanó világban vagyunk, dolgzunk késő estig, nem azon gondolkodom, hogy mi egészéges, és mi nem! :((((
De tudom, igazad van abszolút! Észre vettem, hogy nagyon sósan eszem a paprikát, uborkát, retket, főtt tojást, stb... De só nélkül nem tudnám elképzelni ezeket az ételeket. :(
Az nem baj, hogy ezeket megsózod, azzal már inkább, hogy magában megeszel egy leveskockát/nap.
Amúgy igenis foglalkozz azzal, hogy egészségesen egyél, mert meg fogja bosszulni magát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!