Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi az eselye ennek? Evek...

Mennyi az eselye ennek? Evek ota rossz taplalkozas, igazabol alig eszem valamit es nem szedek semmilyen vitamint. Okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Es kismillio tunetem van már arra gyanakszom hogy lassan mar semmilyen asvanyi amyag ea vitamin nincs bennem es az okozza a mindig uj es. Folyamatos tuneteimet.
2020. aug. 19. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tüneteket? Semmit nem írtál le.
2020. aug. 19. 22:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Valtozatos.. Izomfajdalom, izomramgasok fejfajas viszketes szorongas neha, szaraz bor minden fele tehat eleg lulonbozoek.. De en erre gondolok hogy hianyol a szervezetem bizonyos dolgokat
2020. aug. 19. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgálatokat végeztettél? Általában teljes vérképpel kéne kezdeni, ha úgy gondolod, hogy nem jó a táplálkozásod. Aztán nézhetsz intoleranciákat, pajzsmirigy, hormonszintek. Látatlanban nagyon nehéz megmondani, hogy ezeket mi okozhatja.
2020. aug. 19. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Igazad is van, kérdező.

Vigyázz, mert komolyabb dolgok is lehetnek belőle!

Még annyit megsúgok, nem feltétlenül az orvos fog segíteni rajtad. (nem egyértelműen abban érdekelt)

2020. aug. 23. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyetlen információ:

az RDA (napi ajánlott) értékek a döglött macskának sem elegek. Ehhez viszonyíts!

Izomfájdalom, izomrángás: magnézium!!!

Javaslatom:

Vásárolj egy csomag Lenkei Prémium Erős vitamint! Naponta vegyél be egyet, kettőt, hármat belőle! Normális ételt egyél! Mozogj!

Ha leépül a kollagénháztartásod, az érrendszered, visznek a műtőbe. Nem viccelek! Persze más jellegű problémád is lehet.

Az orvos nem (feltétlenül) fogja neked azt a terápiát javasolni, amitől valóban meggyógyulhatsz. Kb. erre is készülj fel!

Tudod, miért kerüld el a bajt?

Azért, hogy ne járj úgy, ahogyan én jártam!

Komolyan mondom, nem viccelek.

2020. aug. 23. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:

- Lenkei Prémium Erős vitamin (napi 1-3 szem már valami)

- Lenkei Cal-Mag C vitaminnal

- a napi C vitamin beviteled minimum 1 gramm legyen! (5-100 stb. grammokat szerintem nem kell szedned; ha megvan a napi 1-2-3 gramm C vitamin, az már kb. OK (kollagénháztartás, érrendszer stb.)

Lenkeinek van két 500 mg-os C vitaminja. Kapszulázottak, van melettük elég sok csipkebogyókivonat vagy bioflavonoid (nem csak kamumennyiség), ezek is jók.

2020. aug. 23. 00:23
 7/8 anonim ***** válasza:
...5-10 stb. grammokat szerintem nem kell szedned;
2020. aug. 23. 00:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság hofy vettem actival extrat 30 szenet, azt beveszem aztan veszem amit ajanlotok.. Mi tortentveled ha szabad kerdezni?
2020. aug. 24. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!