Milyen tanácsokat tudtok adni fogyáshoz?
*Sajnos ennek a genetika és a család által megszokott rossz táplálkozás az oka.
Kezdjük elölről: Te vagy a hibás.
És mindenhez így állj hozzá, ha valós eredményt akarsz hozni, és ne másra mutogass.
Kivizsgáltattad magad? Anélkül neki se állj. Ill. felesleges erőlködés az egész, és hamar feladod.
Ilyen súly mellett tilos a futás. Az izületeid hazavágod.
Szerintem először itt kezd a dolgokat. Étkezés? Először tudd, hogy csak az étkezés miatt híztál meg, vagy más miatt.
van egy kalóriaszámláló app, a kalóriabázis. azt letöltöttem a telefonomra, és beírtam, hogy havonta egy kilót szeretnék fogyni, és eszerint eszem. Kis híján másfél éve használom, 15 kg-t fogytam.
Semmi különös étrendi változtatás, mindent eszem, csak nem nassolok, és hetente kétszer böjtös napot tartok, amikor csak 500 kcal-t eszem, a többi napon pedig 1800-2200 körül, attól függ, hogy mennyit sportolok mellé.
A probléma nem az amit leírsz hanem az hogy túleszed magad.
Ne fogyókúrázz meg ne szamolgass kalóriákat tök felesleges. Csak akkor egyél amikor éhes vagy és csak annyit ameddig éhes vagy egy falattal se többet. A cukrot feljtsd el mert az hízlal a legjobban. Keress rá a neten a candida diétára az cukor mentes. És itt megtalálod milyen ételeket ehetsz. A zsirbevitelt is minimalizáld. Sovány húsok és tejtermékek. Köretnek főtt parolt dolgok. Barnanrízs zöldséfek főve és nyersen. Levesek. Gyümölcsökből csak kevés mert abban is sok a cukor. Kis adagokat egyel tőbbször és sose éhezz mert annak nincs értelme. Eletmódot kell valtanod nem fogyókúrázni. Csak így lehet szenvedés nelkül tartósan lefogyni. Közben nézegetném afrikai kisgyerekek képeit és elszégyellném megam hogy nézek ki miközben nekik semmi nem jut.
Az a legjobb ha kitapasztalod magadnak, hogyan fogysz és milyen étrendet érzel hosszútàvon tarthatónak, élvezhetőnek. A minőség alap. Ezen felül rajtad múlik. Van aki azt szereti ha a szénhidràt dominàl az étrendjében, van aki a zsírt, van aki a fehérjét. De pl sok szénhidràtot és sok zsírt nem érdemes együtt fogyasztani.
Én a magam részéről 17 hónapja vàltottam életmódot, kevés szénhidràtot, sok zsírt, sok fehérjét fogyasztok, -52 kilónàl jàrok .
Nem vagyunk egyformàk mindenkinek màs jön be. Próbàlkoztam régebben kalóriaszegény diétàkkal is, de katasztrófa, kínszenvedés volt az egész. Plusz imàdom a zsíros kajàkat, szóval hosszútàvon nekem esélytelen volt, hogy tartós lesz.
De kinek mi😊 kísérletezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!