Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adnátok tanácsokat fogyáshoz?

Adnátok tanácsokat fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, olyan 10 kilót egyelőre (ennél több túlsúlyom van, de egyelőre ennyit tűztem ki célul). Lassan akarok fogyni, hogy ne készüljek ki nagyon, meg úgyis ráérek. Mennyi a minimális kalória, amit ehhez meg kell enni, illetve miket egyek? Sportolni hetente 3szor tudnék egy-másfél órát, az úgy jó lenne (torna, futás, aerobic, mikor mi)?
2010. máj. 18. 18:12
 1/3 anonim válasza:
szerintem ha sokat tornázol és mennyiséggel fogyasztod az ételeket és nem összevissza eszel akkor meglesz az eredmény egyépként én is ezzel a gonddal küzdök és 10 kg ot szeretnék leadni
2010. máj. 18. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 8 kiló pluszom van...Nemrég szültem,de annak idején Norbival fogytam 18kilót!!!!!Étrend+1 kis mozgás,nem megerőltető!
2010. máj. 18. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Számold ki eddig napi hány kcal-t vittél be a szervezetedbe és 20-25 százalékkaá csökkentsd ezt az értéket.A kenyér helyet este fogyassz puffasztott búzát vagy puffasztott rízst( ez nagyon sokat segít),és fehér kenyér helyett válaszd a barna kenyeret,a napi 2-3 liter folyadék bevitel is nagyon fontos,és igyál minden nap zöld teát is(legalább 4 csészével).A futás nagyon jó ötlet és sétálj sokat.Kerüld a cukros üdítőket,chipseket.
2010. máj. 18. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!