A háztartási keksz mennyire hizlal? Tanácsokat a fogyáshoz, kérlek titeket. Mit egyek?
ha jól emlékszem 19kcal/db. A nagy zacskós piros hátuljára ráírták, a többin elsunnyogják.
Ha finom rágcsát szeretnél, ami egészséges és eltart jópár napig, vedd a fáradtságot és piríts le magvakat (dió, mandula, mogyoró) és egy kis zabpelyhet utána adjál hozzá mézet és egy kevés almalevet és aszalt gyümiket, keverd össze, majd süsd meg! Finom és ettől egészségesebb rágcsálni valót (ami nem gyümi/zöldség) nem találsz. Még a bolti almachipset javaslom azért.
Suliba én ilyen kenyeret szoktam: [link] ebből csinálok teavajjal, parival, feta sajttal, fekete olívabogyóval, ubival és retekkel szenyót. Nem tudom merre laksz, Sparokban 500Ft körül van, Auchanban 230-270 között.
Fogyókúránál ki van zárva az aszalt gyümölcs. Nem tudom miért ajánlgatja mindenki. A nyers gyümölcsök közül a banán és a szőlő is. Szóval ezeket kerüld, mert magas a kalóriatartalmuk. Egyébként a mandulából is 100g 570kcal, ami nem kevés.
Egyél almát ilyenkor. Napi kettő jót tesz a fogyásban, vagy grapefruitot. Ha nem fontos, hogy édes legyen, akkor rágcsálhatsz zöldségeket is. Én pl. sárgarépát szoktam vagy kígyóuborkát, abban szinte nincs is kcal. A lényeg, hogy ha tudod kerüld a lisztes, cukros ételeket. Ehetsz zöldségleveseket is. Engem azok mindig jól eltelítenek és órákig nem vagyok éhes utána.
Suliba is vigyél gyümölcsöt. Szintén az alma a legcélszerűbb. Szendvicsnek meg vagy teljes kiőrlésű kenyeret vegyél vagy valami barna, rozs, magvaskenyeret/kiflit/zsemlét. Lényeg, hogy ne fehér kenyér legyen. Vajat, sajtkrémet felejtsd el. Ha nagyon muszáj, akkor alacsony zsírtartalmút és keveset. Szóval valami light cuccot. Felvágott nagyjából mindegy. Lehet marhapárizsi vagy sonka, pulyka. A lényeg, hogy ne szalonnával és kolbásszal tömd a fejed egész nap. :D
Egyébként interneten rengeteg oldal van, ahol megtalálod az egyes ételek, alapanyagok kcal tartalmát.
Ja és felejtsd el a cukros üdítőket. Az nagyon sokat számít. Teát is inkább egy kevés mézzel ízesítsd vagy édesítővel. A legjobb persze a víz és abból igyál sokat.
Jó két szemtől nem fog meghízni, de az a recept, amit az egyik válaszoló írt, az nagyon nem fogyókúrás. (plusz mandula, dió, méz, zabpehely) Ha belegondolsz az aszalt gyümölcs tömény cukor. Mivel kb. semmi víz nem marad benne. Az egy dolog, hogy van benne vitamin. Az viszont a nyers gyümölcsökben is van, ami sokkal hatásosabb ilyenkor.
Fogyókúrázni csak úgy lehet hatásosan, ha betartja az alap dolgokat. Nem egy életre kell lemondania dolgokról. Hanem csak addig, amíg le nem fogy.
"Fogyókúrázni csak úgy lehet hatásosan, ha betartja az alap dolgokat. Nem egy életre kell lemondania dolgokról. Hanem csak addig, amíg le nem fogy."
:DDDDD ahj
aztán 1 év múlva újra neki áé fogyózni, és ezt csinálja élete végéig mi?:D mindenestre az egy fatális idióta, aki szenved azért, hogy leadjon 20 kilótm, aztán sicc visszaszedi fél év alatt..DDD
életmódot kell váltani ember baasszus már! a fogyókúra nem az esztétikáról szól, hanem az egészségérőlé a fenébe is..:D leadni 20 kilót majd utána rögtön felszedni sokkal pusztítóbb mint kövérnek maradni..dfdsf:DDDDD amúgy a kövérség a világ 10 legveszélyesebb betegségei között van. na ja. de az ebolát semmi sem győzi le o.o
na de emberek legyetek már cukcsik a szervezetekkel, de kajakra. itt szenved szerencsétlen, és dolgozik a nap 24 órájában megállás nélkül(jajjj szegény szívizom, az a legszorgalmasabb:S), erre nem hagyjátok rendes működni. szóval emberek, ne időszakosan diétázzatok, hanem életek végéig! sokkal boldogabbak lesztek, de komolyan. ha úgy fogjátok fel, hogy fújjjdegyűlölöm ezt a nyomorult forgács ízű zabpelyhet vagy "inkább nyalogatnám a falat mint a túrót." akkor soha a büdös életben nem lesztek boldogak és egészségesek egyszerre. FINOM ételeket kell zabálni, de bakker, szerintme a legtöbben nem is vágják, hogy milyen faaszántos érzés, amikor elkezded érezni az ízeket..ja, és a zsíros kenyér lila hagymával az ÉLETERŐ:D
szóval, mindenki húzza fel a bőrgatyeszt, és gondoljon már egy ICIPICI a jövőjére..na jó, nem kell, akkor túlnépesednénk, ezért lesz lesz örökre titok AIDS ellenszere.(itt a kormány, E.T. fusssssssssss!!!!!!!) ezt rohadtul fel kéne már fogni bakker.
és én megfogadtam magamnak, hogy részegen nem jövök fel a gyakorira, a frnabca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!