Lehet attól bármi bajom, ha naponta 3 paradicsomot megeszem? 18/L
Figyelt kérdés
Imádom a paradicsomot, és reggelire-vacsorára mindig azt eszem a szendvics, rántotta stb mellé. Ez nem túl sok? Nem igazán vagyok vele tisztában, mik a hosszútávú hatásai.2020. júl. 21. 10:12
2/7 anonim válasza:
Imádom én is,de nekem a 4-5 már sok gyomorsavat csinál sajnos.Ha jó a gyomrod,nem lesz bajod tőle.Egészséges,tele van vitaminnal.
3/7 anonim válasza:
én is megeszek napi 2-t mgában fűszer nélkül. Elvileg a szívnek és az ereknek jót tesz. Rst is van benne jelentős mennyiségben.
4/7 anonim válasza:
Szerintem hogyha jó a gyomrod, akkor kifejezetten egészséges.
5/7 anonim válasza:
Dehogyis, nagyon egészséges :) igazából az lenne a normális, ha minden étkezéshez ennének valami zöldséget az emberek
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. júl. 21. 20:24
7/7 anonim válasza:
Évi 1000 paradicsom mellett eladósodsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!