Hogy hivjak azt aki vega de neha azert eszik just? Egyszer hallottam valami xy-gán volt szoval letezik ez a szo XD
A vegetáriánus az nagyon nem egyenlő a vegánnal.
A közti különbséget valahogy úgy tudnám érzékeltetni hogy van az a vallásos aki karácsonykor elmegy a nagymisére, és van az, aki a vallás nevében elmebeteg őrült módjára tombol, gyűlölködik és felgyújta más vallások templomait, felrobbantja azok híveit (ő lenne a vegán, ha nem esett volna le).
Utolsó. Kifejtenéd ezt bővebben?
Elvégre én is vegán vagyok, "de nem tombolok elmebeteg őrült módjára, és nem gyújtok fel más vallások templomait."
Úgy értem, hogy szélsőséges fanatikus. Láttam bőven vegánokat tombolni az állatok jogaiért, gyilkosnak, elmebetegnek és minden másnak lehordani azokat akik nem vegánok. Pont olyanok, mint a vallási fanatikusok.
(Attól most tekintsünk el, hogy van-e vagy nincs értelme az egésznek. Egészségügyi okokból egyértelműen nincs, de innentől pont mint a hit. Az öngyilkos merénylő terrorista is hisz az igazában...)
Egyébként ez természetesen csak párhuzam volt, bár, vannak ténylegesen gyújtogató vegánok is. (Búzamezőket gyújtogató húsevőket azért ritkán látni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!