Amióta nem eszek húst, nem járok rendesen nagy wc-re. Lehetséges?
Pár hete nem eszek húst, próbálok áttérni a növényibb alapú táplálkozásra, azonban az emésztés nincs 100%on,amióta nem fogyasztok húst. Lehetséges ez?
18/L
1. Miért ne lehetne lehetséges?
2. Bármiféle diétaváltozásra reagálhat furán a szervezet eleinte.
3. Növényi alapú és növényi alapú étkezés között is van különbség.
(4. Igazából nekem is hasonló volt, bár én örültem neki, volt egy állandósult nagyon enyhe hasmenésem, ami elmúlt mióta nem eszek húst.)
Én fél évig nem ettem húst, és naponta legalább 2x mentem megrakni a wc-t. De egyszer volt hogy 5x.
Az étrendem annyiban változott hogy semmi húst, zsírt nem ettem, azonkívül mindent amit értem. De rengeteg zöldséget. Tavasztól őszig, pont zöldség gyümölcs szezonban. Falun lakok, tele a kert zöldséggel, barack, meggyfával, 15 féle friss fűszernövènnyel. Szóval olyan salátàkat kevertem hogy kb. Minden benne volt Még a kutyám is megnyalta mind a 10 újját. :)
Egyél minél több zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok vizet, a citrusfélék is segíthetnek, meg hát a kávé is. :)
Nem tudom azóta mi a helyzet, de ezekkel érdemes próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!